Katharszisz


“Két fél áll szemben egymással: a páciens és az orvos. Életünk különböző szakaszaiban betegeskedünk, következésképpen mindannyian gyűjtögethetjük a páciensek tapasztalatait. De ki az az ember, aki ilyenkor hozzánk lép, akinek a szavától oly sok minden függ? Lessük a száját, amelyből nemegyszer ítélet hangzik el. Valljuk meg, olyan hatalmat tulajdonítunk neki, amellyel talán nem is rendelkezik. Számunkra ez az ember mágus, sámán, mindenesetre olyasvalaki, akit fölénk, közönséges halandók fölé emel a foglalkozása.
Andrzej Szczeklik belgyógyász könyve az orvoslás művészetéről mesél, s bevallja, hogy e képesség forrása a mágia, és voltaképpen nehéz meghatározni mibenlétét, ugyanis a művészet és a tudomány egyes elemei szétválaszthatatlanul kapcsolódnak össze benne. E könyvből megismerhetjük az orvos számtalan kételyét, azokat a kérdéseket, amelyek megfordulnak a hatalmas mágus fejében, s azt is megtudjuk, milyen gyakran kétkedik a saját erejében.

Andrzej Szczeklik (1938), nemzetközi hírű orvosprofesszor, a krakkói Jagelló Egyetem orvoskarának tanszékvezetője azon irigylésre méltó emberek közé tartozik, akik szűkebb szakmájukon kívül más területeken is otthonosan mozognak. Ennek ékes példája ez az óriási műveltségről tanúskodó mű, amely nemcsak az orvoslás történetével ismerteti meg az olvasót, de kitér a modern orvosi kutatások eredményeire is. Felveti a hivatásával kapcsolatos etikai problémákat is (pl. az eutanázia kérdésében); állásfoglalása, orvosi hitvallása egy mélységes humanizmussal áthatott, hívő ember értékrendjét tükrözi.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Katharszisz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Katharszisz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  182
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  350 gr
  ISBN:
  9789630775847
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2108349 / 1016947
  Translator:


  TAGS:
  Online Katharszisz ebook, könyvet Katharszisz FB2, Download Katharszisz PDF , Download Katharszisz MOBI, Online Katharszisz könyvet, ingyenes letöltések Katharszisz IPhone, Online könyvet Katharszisz PDF, ingyenes Katharszisz DJVU, ingyenes letöltések Katharszisz TXT, letöltések Katharszisz RTF, Online Katharszisz FB2 , e-könyvet Katharszisz letöltések TXT, ingyenes Katharszisz letöltések könyvet, e-könyvet Katharszisz download MOBI, letöltések Katharszisz IPad, olvas Katharszisz MOBI, olvas Katharszisz DOC, ingyenes Katharszisz AWZ, Download e-könyvet Katharszisz iPad , ingyenes Katharszisz DJVU, Download Katharszisz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Katharszisz DVD, olvas Katharszisz TXT, Book Katharszisz letöltések DJVU, Katharszisz letöltések könyvet ingyenes, Katharszisz letöltések könyvet pdf ingyenes, Katharszisz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Katharszisz pdf ingyenes, Katharszisz letöltések könyvet epub ingyenes, Katharszisz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply