Katedrális II.


A.D. 2294. A világot az új arisztokrácia irányítása alatt álló hatalmas pénzügyi és ipari konglomerátumok uralják Novus Ordo Seclorum néven. A 23. század végéhez közeledve számtalan összeesküvés-elmélet szól arról, hogy a láthatatlan hatalom zsoldjába szegődött tudományos elit megoldotta az időutazás problémáját, a technológiát egy Katedrálisnak hívott és a katolikus egyház mintájára épülő titokzatos szervezet birtokolja. A Katedrális létezését minden kormány tagadja, a média hallgat róla, akik túl sokat kérdeznek, vagy közel kerülnek az igazsághoz, nem élik túl a felismerés pillanatát.
Mark Wilson, a Los Angelesben élő újságíró nem hisz az időutazásban és a bukott angyalokban, de idővel arra kényszerítik a körülmények, hogy ugyanúgy változtasson az álláspontján, akárcsak Tess Gordon, aki illegális utcai harcosként él L.A. technokrata poklában, miközben az élete szakadatlan menekülés a világot kormányzó Seclorum egyik hatalmassága elől. Tess és Mark sorsa összefonódik a Katedrálissal, s így a világtörténelemmel, miután az időutazás monopóliumát birtokló szervezet arra kényszeríti őket, hogy visszatérjenek az ókori Rómába, a kegyetlenségéről ismert Nero császár korába, ahol az intervenciósoknak hívott elitkatonák oldalán kell harcba szállniuk a megtestesült természetfölötti hatalmak pokolbéli légiója ellen. Tess és Mark a kommandósokkal együtt Rómában döbbennek rá, hogy a harcuk tétje nem pusztán az emberiség jövője, hanem tulajdon lelkük sorsa az öröklétben, üdvösség vagy kárhozat.
Izgalom, szex, erőszak és kultúra! – négy kötetben, kizárólag felnőtt olvasóknak. Harrison Fawcett (Fonyódi Tibor) immáron klasszikusnak számító Katedrálisa a magyar scifi irodalom legnagyobb kultregénye, a műfaj kiemelkedő alkotása, ami legelső kiadása óta töretlen népszerűségnek örvend. A szerző mesteri módon bonyolítja a szálakat és mozgatja a szereplőit ebben az elképesztően szövevényes és izgalmas regényben; a sztori alighanem a legjobb, amit valaha írtak a misztikus-kalandos SF műfajában.A Könyv Magyarul!


Letöltések Katedrális II. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Katedrális II. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  493
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  314 gr
  ISBN:
  9786155161278
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2226993 / 1081442
  Series:


  TAGS:
  Online Katedrális II. ebook, könyvet Katedrális II. FB2, Download Katedrális II. PDF , Download Katedrális II. MOBI, Online Katedrális II. könyvet, ingyenes letöltések Katedrális II. IPhone, Online könyvet Katedrális II. PDF, ingyenes Katedrális II. DJVU, ingyenes letöltések Katedrális II. TXT, letöltések Katedrális II. RTF, Online Katedrális II. FB2 , e-könyvet Katedrális II. letöltések TXT, ingyenes Katedrális II. letöltések könyvet, e-könyvet Katedrális II. download MOBI, letöltések Katedrális II. IPad, olvas Katedrális II. MOBI, olvas Katedrális II. DOC, ingyenes Katedrális II. AWZ, Download e-könyvet Katedrális II. iPad , ingyenes Katedrális II. DJVU, Download Katedrális II. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Katedrális II. DVD, olvas Katedrális II. TXT, Book Katedrális II. letöltések DJVU, Katedrális II. letöltések könyvet ingyenes, Katedrális II. letöltések könyvet pdf ingyenes, Katedrális II. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Katedrális II. pdf ingyenes, Katedrális II. letöltések könyvet epub ingyenes, Katedrális II. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply