Katedrális I.


A.D. 2294. A világot az új arisztokrácia irányítása alatt álló hatalmas pénzügyi és ipari konglomerátumok uralják Novus Ordo Seclorum néven. A 23. század végéhez közeledve számtalan összeesküvés-elmélet szól arról, hogy a láthatatlan hatalom zsoldjába szegődött tudományos elit megoldotta az időutazás problémáját, a technológiát egy Katedrálisnak hívott és a katolikus egyház mintájára épülő titokzatos szervezet birtokolja. A Katedrális létezését minden kormány tagadja, a média hallgat róla, akik túl sokat kérdeznek, vagy közel kerülnek az igazsághoz, nem élik túl a felismerés pillanatát.
Mark Wilson, a Los Angelesben élő újságíró nem hisz az időutazásban és a bukott angyalokban, de idővel arra kényszerítik a körülmények, hogy ugyanúgy változtasson az álláspontján, akárcsak Tess Gordon, aki illegális utcai harcosként él L.A. technokrata poklában, miközben az élete szakadatlan menekülés a világot kormányzó Seclorum egyik hatalmassága elől. Tess és Mark sorsa összefonódik a Katedrálissal, s így a világtörténelemmel, miután az időutazás monopóliumát birtokló szervezet arra kényszeríti őket, hogy visszatérjenek az ókori Rómába, a kegyetlenségéről ismert Nero császár korába, ahol az intervenciósoknak hívott elitkatonák oldalán kell harcba szállniuk a megtestesült természetfölötti hatalmak pokolbéli légiója ellen. Tess és Mark a kommandósokkal együtt Rómában döbbennek rá, hogy a harcuk tétje nem pusztán az emberiség jövője, hanem tulajdon lelkük sorsa az öröklétben, üdvösség vagy kárhozat.
Izgalom, szex, erőszak és kultúra! – négy kötetben, kizárólag felnőtt olvasóknak. Harrison Fawcett (Fonyódi Tibor) immáron klasszikusnak számító Katedrálisa a magyar scifi irodalom legnagyobb kultregénye, a műfaj kiemelkedő alkotása, ami legelső kiadása óta töretlen népszerűségnek örvend. A szerző mesteri módon bonyolítja a szálakat és mozgatja a szereplőit ebben az elképesztően szövevényes és izgalmas regényben; a sztori alighanem a legjobb, amit valaha írtak a misztikus-kalandos SF műfajában.A Könyv Magyarul!


Letöltések Katedrális I. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Katedrális I. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  462
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  298 gr
  ISBN:
  9789637041785
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2226992 / 1081441
  Series:


  TAGS:
  Online Katedrális I. ebook, könyvet Katedrális I. FB2, Download Katedrális I. PDF , Download Katedrális I. MOBI, Online Katedrális I. könyvet, ingyenes letöltések Katedrális I. IPhone, Online könyvet Katedrális I. PDF, ingyenes Katedrális I. DJVU, ingyenes letöltések Katedrális I. TXT, letöltések Katedrális I. RTF, Online Katedrális I. FB2 , e-könyvet Katedrális I. letöltések TXT, ingyenes Katedrális I. letöltések könyvet, e-könyvet Katedrális I. download MOBI, letöltések Katedrális I. IPad, olvas Katedrális I. MOBI, olvas Katedrális I. DOC, ingyenes Katedrális I. AWZ, Download e-könyvet Katedrális I. iPad , ingyenes Katedrális I. DJVU, Download Katedrális I. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Katedrális I. DVD, olvas Katedrális I. TXT, Book Katedrális I. letöltések DJVU, Katedrális I. letöltések könyvet ingyenes, Katedrális I. letöltések könyvet pdf ingyenes, Katedrális I. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Katedrális I. pdf ingyenes, Katedrális I. letöltések könyvet epub ingyenes, Katedrális I. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply