Kártyajátékok

Boruzs János - Kártyajátékok

Gyakran okoz fejtörést, hogy mivel töltse az időt együtt a család, a gyerekek vagy a baráti társaság, ha jól szeretnének szórakozni. Az élő játék varázsát semmi nem tudja felülmúlni, és egy jó kártyajáték kiváló lehetőséget biztosít erre. A sorozatunkban megjelent Kártyajátékok című könyv segítségével könnyen ki tudjuk választani, melyik játékot is játsszunk, attól függően, hogy hány tagból áll a társaság, gyermekek is bekapcsolódnak-e, vagy épp a felnőttek szeretnének hazárd kártyajátékkal szórakozni. Netalán egyedül vagyunk és magunk szeretnénk kellemesen múlatni az időt egy szép kirakási képű pasziánszjátékkal? Íme pár ötlet! A könyvben szerepel több mint harminc lehetőség, magyar illetve francia kártyával játszható kártyajáték és azok változatai. Közöttük megtalálható két-, három-, négy- vaqy többszemélyes kártyajátékok leírása csakúgy, mint kimondottan gyermekeknek szólók vagy egyedül játszható pasziánszok. A szabálymagyarázatok könnyen követhetők, a példajátékok lépésről-lépésre mutatják be a játék menetét, illusztrációkkal is kiegészítve. Fellelhetjük benne a klasszikusnak számító zsírt, svindlit, hatvanhatot, bridzset, pókert és römit, vagy elsajátíthatunk belőle kevésbé ismert kártyajátékokat, mint például a fáraót, a tökfejet vagy az euchrét. A játékok kiválasztását tárgymutató és játékkereső segíti.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kártyajátékok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kártyajátékok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  160
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  140 gr
  ISBN:
  9786155170935
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2496198 / 1114039  TAGS:
  Online Kártyajátékok ebook, könyvet Kártyajátékok FB2, Download Kártyajátékok PDF , Download Kártyajátékok MOBI, Online Kártyajátékok könyvet, ingyenes letöltések Kártyajátékok IPhone, Online könyvet Kártyajátékok PDF, ingyenes Kártyajátékok DJVU, ingyenes letöltések Kártyajátékok TXT, letöltések Kártyajátékok RTF, Online Kártyajátékok FB2 , e-könyvet Kártyajátékok letöltések TXT, ingyenes Kártyajátékok letöltések könyvet, e-könyvet Kártyajátékok download MOBI, letöltések Kártyajátékok IPad, olvas Kártyajátékok MOBI, olvas Kártyajátékok DOC, ingyenes Kártyajátékok AWZ, Download e-könyvet Kártyajátékok iPad , ingyenes Kártyajátékok DJVU, Download Kártyajátékok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kártyajátékok DVD, olvas Kártyajátékok TXT, Book Kártyajátékok letöltések DJVU, Kártyajátékok letöltések könyvet ingyenes, Kártyajátékok letöltések könyvet pdf ingyenes, Kártyajátékok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kártyajátékok pdf ingyenes, Kártyajátékok letöltések könyvet epub ingyenes, Kártyajátékok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply