Karmikus kódok


Minden ember, aki a földön él, átmegy a beavatás fokán. A beavatás fogalma a személyiség fénysugarának ekvivalense, ez a fénysugár a beavatás fokainak felel meg. A táblázat alapján meghatározhatjuk a saját beavatási fokunkat, de ismernünk kell a BEAVATÁS szerkezetét és hatásait az emberre. 3 isteni, 4 kozmikus és 3 földi beavatás létezik. A kozmikus és földi beavatás elnevezés eléggé relatív, hiszen a beavatás az ember földi létében következik be, azaz elvileg evilági. Egyes ezoterikus iskolák a beavatási fok meghatározására bolygóneveket alkalmaznak, például Nap vagy Hold beavatás. Az első három földi beavatás az ember számára észrevétlenül zajlik, hiszen ez az összes földinek, az eviláginak ez a lényege. Az első és a második beavatáson már az egész emberiség átesett. Ezen beavatások lényege a születésben és az anyagi világ átélésében rejlik. A harmadik beavatás a megkeresztelkedés (a különböző vallásokban különböző formában él, de a lényeg ugyanaz: bekapcsolódni az isteni áramlatba. A könyv segítséget nyújt ahhoz, hogy az olvasó megismerje saját BEAVATÁSI fokozatát.A Könyv Magyarul!


Letöltések Karmikus kódok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Karmikus kódok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  hibátlan, olvasatlan példány
  Publisher:
  Hermit Könyvkiadó Bt.
  Number of Pages:
  205
  Kötés:
  puhatáblás, ragasztókötött
  Weight:
  200 gr
  ISBN:
  0359000962147
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  SL#2104751171  TAGS:
  Online Karmikus kódok ebook, könyvet Karmikus kódok FB2, Download Karmikus kódok PDF , Download Karmikus kódok MOBI, Online Karmikus kódok könyvet, ingyenes letöltések Karmikus kódok IPhone, Online könyvet Karmikus kódok PDF, ingyenes Karmikus kódok DJVU, ingyenes letöltések Karmikus kódok TXT, letöltések Karmikus kódok RTF, Online Karmikus kódok FB2 , e-könyvet Karmikus kódok letöltések TXT, ingyenes Karmikus kódok letöltések könyvet, e-könyvet Karmikus kódok download MOBI, letöltések Karmikus kódok IPad, olvas Karmikus kódok MOBI, olvas Karmikus kódok DOC, ingyenes Karmikus kódok AWZ, Download e-könyvet Karmikus kódok iPad , ingyenes Karmikus kódok DJVU, Download Karmikus kódok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Karmikus kódok DVD, olvas Karmikus kódok TXT, Book Karmikus kódok letöltések DJVU, Karmikus kódok letöltések könyvet ingyenes, Karmikus kódok letöltések könyvet pdf ingyenes, Karmikus kódok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Karmikus kódok pdf ingyenes, Karmikus kódok letöltések könyvet epub ingyenes, Karmikus kódok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply