Karmester, főnök, dada


A zenekar előtt álló karmester mindenfajta vezető szimbolikus megtestesítője – de mi az, amit egy igazi maestro tesz annak érdekében, hogy a muzsikusok együttműködése megfelelő legyen, és sikeres legyen a koncert? Aki azt hiszi, hogy ehhez elég lejátszani a kottában leírt hangokat, az komoly meglepetésekre számíthat.

A világhírű karmester, Itay Talgam meggyőzően és jól érthetően mutatja be, milyen hátulütői lehetnek, ha a vezető ráerőlteti nézeteit a beosztottjaira. A nagy karmesterek – bár előre tudják, hogyan szeretnének egy művet megszólaltatni – teret engednek a zenészeik kreativitásának és szenvedélyeinek. Tiszteletben tartják a karmesteri pálca és a hangszerek közötti hézagot, és jobban összpontosítanak arra, amit hallanak, mint arra, amit mondanak. Vállalják saját tudatlanságukat, hiszen biztosak benne, hogy másoknak jobb ötleteik is támadhatnak, mint ami a karmester fejében megszületik. A Karmester, főnök, dada olyan tudással vértezi fel az Olvasót, hogy utána a saját csapata is sokkal szebben fog együtt muzsikálni. Talgam anekdotái, eredeti meglátásai megváltoztatják az odafigyelésről, alázatról, az előre nem is látható nagyszerű teljesítményekről alkotott fogalmainkat.

Itay Talgam, a korszakos Leonard Bernstein védence és tanítványa világszerte kitűnő zenekarokat és együtteseket vezényelt, köztük az Orchestre de Paris-t, a Szentpétervári és az Izraeli Filharmonikusokat, de fellépett a Lipcsei Operaházban is. Ha a vezetőképzés kérdései kerülnek szóba, világszerte szívesen látott vendég – a Fortune 500 cégei, nonprofit szervezetek, egyetemek, konferenciák (TED, Google’s Zeitgeist, davosi Világgazdasági Fórum) hívják meg rendszeresen.

Itay Talgam hat világhírű karmester élesen eltérő munkamódszerét elemezve mutatja be a vezetői stílusok apró, de lényeges különbségeit. A parancsokat osztogató Riccardo Muti, az atyáskodó és szenvedélyes Arturo Toscanini, a higgadt Richard Strauss, a guruként viselkedő Herbert von Karajan, a táncoló Carlos Kleiber és a párbeszéd nagymestere, Leonard Bernstein más-más módon közelít az örök vezetői dilemmához: hogyan lehet összeegyeztetni az irányítást és a kreatív szabadságot – és a kettőt egyidejűleg maximalizálni. Az elmúlt húsz évben Itay Talgam nemcsak zenekarokat vezényelt szerte a világon, hanem az emberek karmesterévé” is vált: vezetett kurzusokat nagy és kis cégeknél, óriásvállalatok ügyvezetőinek csakúgy, mint a startupok irányítói számára. Évtizedes előadói tapasztalatára hagyatkozva tanítja meg zenéhez nem értő laikusoknak, miben is áll a vezénylés mestersége, és hogyan segítheti a karmester művészete a vezetőket, bárhol dolgozzanak is.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Karmester, főnök, dada ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Karmester, főnök, dada ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  Akadémiai Kiadó
  Number of Pages:
  268
  Kötés:
  keménytábla, védőborító
  Weight:
  519 gr
  ISBN:
  0669001569604
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  SL#2104691139  TAGS:
  Online Karmester, főnök, dada ebook, könyvet Karmester, főnök, dada FB2, Download Karmester, főnök, dada PDF , Download Karmester, főnök, dada MOBI, Online Karmester, főnök, dada könyvet, ingyenes letöltések Karmester, főnök, dada IPhone, Online könyvet Karmester, főnök, dada PDF, ingyenes Karmester, főnök, dada DJVU, ingyenes letöltések Karmester, főnök, dada TXT, letöltések Karmester, főnök, dada RTF, Online Karmester, főnök, dada FB2 , e-könyvet Karmester, főnök, dada letöltések TXT, ingyenes Karmester, főnök, dada letöltések könyvet, e-könyvet Karmester, főnök, dada download MOBI, letöltések Karmester, főnök, dada IPad, olvas Karmester, főnök, dada MOBI, olvas Karmester, főnök, dada DOC, ingyenes Karmester, főnök, dada AWZ, Download e-könyvet Karmester, főnök, dada iPad , ingyenes Karmester, főnök, dada DJVU, Download Karmester, főnök, dada e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Karmester, főnök, dada DVD, olvas Karmester, főnök, dada TXT, Book Karmester, főnök, dada letöltések DJVU, Karmester, főnök, dada letöltések könyvet ingyenes, Karmester, főnök, dada letöltések könyvet pdf ingyenes, Karmester, főnök, dada pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Karmester, főnök, dada pdf ingyenes, Karmester, főnök, dada letöltések könyvet epub ingyenes, Karmester, főnök, dada ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply