Karakter

Ferdinand Bordewijk - Karakter

„A regénynek három főszereplője van: apa, anya és fiú. Bármennyire fontos is a többi szereplő, bizonyos fokig mind csak arra szolgál, hogy e három szereplő gránitkemény, egydimenziós jellegét hangsúlyozza. Ezáltal kap a történet mitikus színezetet. Alapjában véve hármójuk közül egyik sem tud másokkal kommunikálni; rabjai önnön létüknek, amelyből nem tudnak kitörni. Nem ismerek könyvet, amelyben ilyen szorongató módon, ennyit hallgatnának a többi szereplőről, ami által az olvasónak az az érzése támad, hogy a cselekmény némaságba gubózva zajlik — az apa és fia néma harca az anyával, a néma harmadikkal, aki nem akart férjhez menni az apához. A két férfi úgy beszél róla, mint „az övé" és „ő" — az idézőjeleket nem én használom, hanem az író. Az apa és a fiú úgy gondol az anyára, mint egy idézőjeles nőre, és amikor kiejtik a birtokos és személyes névmásokat, az olvasó is hallja az idézőjeleket. Az apa egy görög tragédiából előlépő szörnyeteg, az anya szinte ijesztő szent, a fiúnak le kell győznie az apját, aki meg akarja semmisíteni, bár ez a könyv végére már egyáltalán nem biztos."
Cees NoteboomA Könyv Magyarul!


Letöltések Karakter ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Karakter ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  440
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  310 gr
  ISBN:
  9789636931438
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2198226 / 1050791
  Series:


  TAGS:
  Online Karakter ebook, könyvet Karakter FB2, Download Karakter PDF , Download Karakter MOBI, Online Karakter könyvet, ingyenes letöltések Karakter IPhone, Online könyvet Karakter PDF, ingyenes Karakter DJVU, ingyenes letöltések Karakter TXT, letöltések Karakter RTF, Online Karakter FB2 , e-könyvet Karakter letöltések TXT, ingyenes Karakter letöltések könyvet, e-könyvet Karakter download MOBI, letöltések Karakter IPad, olvas Karakter MOBI, olvas Karakter DOC, ingyenes Karakter AWZ, Download e-könyvet Karakter iPad , ingyenes Karakter DJVU, Download Karakter e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Karakter DVD, olvas Karakter TXT, Book Karakter letöltések DJVU, Karakter letöltések könyvet ingyenes, Karakter letöltések könyvet pdf ingyenes, Karakter pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Karakter pdf ingyenes, Karakter letöltések könyvet epub ingyenes, Karakter ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply