Kapcsolódás


Ha csak egy asztrológiai témájú könyvet akar elolvasni ebben az évben, válassza Liz Greene Kapcsolódás-át… de ha egész évben csak egy könyvet akar olvasni, a Kapcsolódás akkor is kiváló választás" – Horoscope Magazine.

Liz Greene a modern pszichológiai asztrológia egyik legnagyobb hatású alakja, a kötet pedig, amelyet az Olvasó a kezében tart, túlzás nélkül tekinthető a műfaj huszadik századi klasszikusának. A Kapcsolódás-ban a szerző a személyes kapcsolatok (elsősorban az intim, szerelmi kapcsolatok) vonatkozásában, imponálóan széles perspektívával, ugyanakkor konkrét ábrafejtésekkel, esettanulmányokkal is illusztrálva tekinti át mindazt, amit korunk asztrológiája az emberi lélekről állíthat.
A Kapcsolódás mindemellett nemcsak azok számára nélkülözhetetlen olvasmány, akik az emberi viszonylatok rejtelmeit a magas szintű, pszichológiailag orientált asztrológia szimbólumrendszerén keresztül kívánják értelmezni: a magyar nyelvű olvsó számára mindeddig ismeretlen következetességgel végzi el az asztrológia alapvető meglátásainak és C.G.Jung pszichológiájának "összeolvasását" is. Olyan megkerülhetetlen jungi fogalmakon keresztül, mint az archetípus, a pszichológiai típusok, az árnyék, az anima, az animus, vagy éppen a kollektív tudattalan, Greene lenyűgöző eleganciával és tárgyismerettel mutatja be, hogy Jung emberképe és az asztrológiai ábra útmutatásai miképpen értelmezik, gazdagítják és egészítik ki egymást. A Kapcsolódás így nemcsak személyes kapcsolataink asztrológiájának megvilágító erejű összegzése, de egyben főhajtás is a lélektan svájci géniusza előtt. A "jungiánus asztrológia" összegző igényű kézikönyve.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kapcsolódás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kapcsolódás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  334
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  374 gr
  ISBN:
  9789638973252
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2469041 / 1096057
  Translator:


  TAGS:
  Online Kapcsolódás ebook, könyvet Kapcsolódás FB2, Download Kapcsolódás PDF , Download Kapcsolódás MOBI, Online Kapcsolódás könyvet, ingyenes letöltések Kapcsolódás IPhone, Online könyvet Kapcsolódás PDF, ingyenes Kapcsolódás DJVU, ingyenes letöltések Kapcsolódás TXT, letöltések Kapcsolódás RTF, Online Kapcsolódás FB2 , e-könyvet Kapcsolódás letöltések TXT, ingyenes Kapcsolódás letöltések könyvet, e-könyvet Kapcsolódás download MOBI, letöltések Kapcsolódás IPad, olvas Kapcsolódás MOBI, olvas Kapcsolódás DOC, ingyenes Kapcsolódás AWZ, Download e-könyvet Kapcsolódás iPad , ingyenes Kapcsolódás DJVU, Download Kapcsolódás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kapcsolódás DVD, olvas Kapcsolódás TXT, Book Kapcsolódás letöltések DJVU, Kapcsolódás letöltések könyvet ingyenes, Kapcsolódás letöltések könyvet pdf ingyenes, Kapcsolódás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kapcsolódás pdf ingyenes, Kapcsolódás letöltések könyvet epub ingyenes, Kapcsolódás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply