Káosz-őrség

Vlagyimir Vasziljev - Káosz-őrség

Szentpéterváron egy mágikus katasztrófa után nem maradtak Másfélék, aki túlélte, elmenekült. Az újonnan születetteket nem volt, aki hasonítsa és tanítsa, így azóta maguktól kénytelenek felismerni különleges képességeiket. A most már kamaszkorú vad Másfélék semmit sem tudnak a Megállapodásról, a szabályokról, az Őrségekről, kiválasztottaknak, felsőbbrendű lényeknek tekintik magukat. Az Inkvizíció ezért úgy dönt, közbe kell lépni, és mivel az "autodidakta" Másfélék irányítás híján zömmel Setétek, a Nappali Őrség kapja a feladatot, hogy teremtsen rendet.
Pétervárra érkezve kellemetlen meglepetések érik a Setét mágusokat: egyikükön megmagyarázhatatlan dühroham vesz erőt, és megöl néhány vad Másféle kölyköt. Egy másik a boszorkánypalánták rendkívüli erejű vezetőnőjében szerelmét ismeri fel. Ráadásul az is kiderül, hogy az itteniek nem a megszokott módon, a Homályból merítik erejüket, hanem valami megmagyarázhatatlan forrásból képesek azt egyetlen pillanat alatt megsokszorozni. Elkerülhetetlennek tűnik egy nagy összecsapás, amelyben az emberi lények talán csak valami sokkal nagyobb hatalom egyszerű sakkfigurái lesznek.A Könyv Magyarul!


Letöltések Káosz-őrség ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Káosz-őrség ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  254
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  220 gr
  ISBN:
  9789639828346
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2206049 / 1061843
  Series:


  TAGS:
  Online Káosz-őrség ebook, könyvet Káosz-őrség FB2, Download Káosz-őrség PDF , Download Káosz-őrség MOBI, Online Káosz-őrség könyvet, ingyenes letöltések Káosz-őrség IPhone, Online könyvet Káosz-őrség PDF, ingyenes Káosz-őrség DJVU, ingyenes letöltések Káosz-őrség TXT, letöltések Káosz-őrség RTF, Online Káosz-őrség FB2 , e-könyvet Káosz-őrség letöltések TXT, ingyenes Káosz-őrség letöltések könyvet, e-könyvet Káosz-őrség download MOBI, letöltések Káosz-őrség IPad, olvas Káosz-őrség MOBI, olvas Káosz-őrség DOC, ingyenes Káosz-őrség AWZ, Download e-könyvet Káosz-őrség iPad , ingyenes Káosz-őrség DJVU, Download Káosz-őrség e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Káosz-őrség DVD, olvas Káosz-őrség TXT, Book Káosz-őrség letöltések DJVU, Káosz-őrség letöltések könyvet ingyenes, Káosz-őrség letöltések könyvet pdf ingyenes, Káosz-őrség pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Káosz-őrség pdf ingyenes, Káosz-őrség letöltések könyvet epub ingyenes, Káosz-őrség ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply