Kandalgó


“Ez a könyv a természethez fűződő kapcsolataink számtalan színárnyalata közül egyet próbál bemutatni. A szivárványból hat és fél, talán hét milliárdod részt. Nem mondhatom, hogy helyes nézőpont, mert csak egy szín. Súlyát tekintve nem is olyan sok. Mégis pótolhatatlan, mert egyszeri, és megismételhetetlen. És ettől szép.” – írja előszavában a szerző, és ez a néhány mondat már sejteti a könyv alaphangulatát. Sétákra invitál, gondolatokat tartalmaz erdőről- mezőről, emberről-állatról, vadászatról-horgászatról. A novellákat több, mint hetven színes fotó egészíti ki, több közülük díjazott. Az írások között szintén több díjnyertes alkotás található, a szerző 2007-ben megkapta a Nimród irodalmi fődíját. A természetben egyedül, vagy társaságban eltöltött idő az ember életének legszebb percei közé tartozik, és ez a könyv, ezek az írások, képek ezt a szépséget kívánják megragadni, bemutatni, remélhetően minden olvasó számára sikerrel.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kandalgó ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kandalgó ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  EX-01 KFT.
  Number of Pages:
  244
  Kötés:
  cérnafűzött, keménytáblás
  Weight:
  750 gr
  ISBN:
  1111011687230
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  SL#2104154107  TAGS:
  Online Kandalgó ebook, könyvet Kandalgó FB2, Download Kandalgó PDF , Download Kandalgó MOBI, Online Kandalgó könyvet, ingyenes letöltések Kandalgó IPhone, Online könyvet Kandalgó PDF, ingyenes Kandalgó DJVU, ingyenes letöltések Kandalgó TXT, letöltések Kandalgó RTF, Online Kandalgó FB2 , e-könyvet Kandalgó letöltések TXT, ingyenes Kandalgó letöltések könyvet, e-könyvet Kandalgó download MOBI, letöltések Kandalgó IPad, olvas Kandalgó MOBI, olvas Kandalgó DOC, ingyenes Kandalgó AWZ, Download e-könyvet Kandalgó iPad , ingyenes Kandalgó DJVU, Download Kandalgó e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kandalgó DVD, olvas Kandalgó TXT, Book Kandalgó letöltések DJVU, Kandalgó letöltések könyvet ingyenes, Kandalgó letöltések könyvet pdf ingyenes, Kandalgó pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kandalgó pdf ingyenes, Kandalgó letöltések könyvet epub ingyenes, Kandalgó ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply