Kamaszkorom legszebb nyara

Herman Raucher - Kamaszkorom legszebb nyara

Kona (Emerald City) Hermie és a haverjai Nantucketban töltik a nyarat. Tizenöt évesen belobbannak a hormonjaik és minden vágyuk egy női test. De fogalmuk sincs, mit kezdjenek a lányokkal. Aztán Hermie találkozik a gyönyörű Dorothyval, a huszonéves katonafeleséggel és fülig belezúg… – (Francis Keegan)

"Időnként valaki vagy valami magasan a hétköznapi létsík fölé emeli az embert, és addig soha nem tapasztalt szépséget vagy örömet érez, és ettől valahogy örökre megváltozik. Így hatott rám a Kamaszkorom legszebb nyara." – (JHY, Alabama)

"Miért van, hogy egy felnőtt férfi és egy kislány szerelmét bűnnek tartják, míg a kiskorú fiú és a felnőtt nő szerelmét megható beavatásnak?" – (S.L. Mehegan, NY)
Csodálatos kalandozás az időben, mikor háború és halál szakította széjjel az emberek életét, de a szerelem tovább virágzott. Herman Raucher 1928-ban született Brooklynban. Az amerikai író regényei mellett számos filmforgatókönyvet is írt, többek között a népszerű Kamaszkorom legszebb nyara és a Nagy Santini címűt. Felesége Broodway táncosnő volt, két lányuk született. Művei sok esetben önéletrajzi ihletésűek. A regényből készült filmet Robert Mulligan rendezte, a felejthetetlen Jennyfer ONeill és a kamasz Gary Grimes játszotta a főszerepet. Robert Mulligan legendás filmje nálunk is nagy sikert aratott. Három kamaszfiú nyaral a háború kitörése után New England szigetén. Minden gondolatuk a csajok körül forog, legfőbb problémájuk, hogyan veszíthetnék el a szüzességüket. Hermie a szomszédban lakó csinos asszonyról, Dorothyról álmodozik. Azután közbeszól a háború…
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kamaszkorom legszebb nyara ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kamaszkorom legszebb nyara ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  232
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  380 gr
  ISBN:
  9789632453408
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2213641 / 1069297
  Fordító:


  TAGS:
  Online Kamaszkorom legszebb nyara ebook, könyvet Kamaszkorom legszebb nyara FB2, Download Kamaszkorom legszebb nyara PDF , Download Kamaszkorom legszebb nyara MOBI, Online Kamaszkorom legszebb nyara könyvet, ingyenes letöltések Kamaszkorom legszebb nyara IPhone, Online könyvet Kamaszkorom legszebb nyara PDF, ingyenes Kamaszkorom legszebb nyara DJVU, ingyenes letöltések Kamaszkorom legszebb nyara TXT, letöltések Kamaszkorom legszebb nyara RTF, Online Kamaszkorom legszebb nyara FB2 , e-könyvet Kamaszkorom legszebb nyara letöltések TXT, ingyenes Kamaszkorom legszebb nyara letöltések könyvet, e-könyvet Kamaszkorom legszebb nyara download MOBI, letöltések Kamaszkorom legszebb nyara IPad, olvas Kamaszkorom legszebb nyara MOBI, olvas Kamaszkorom legszebb nyara DOC, ingyenes Kamaszkorom legszebb nyara AWZ, Download e-könyvet Kamaszkorom legszebb nyara iPad , ingyenes Kamaszkorom legszebb nyara DJVU, Download Kamaszkorom legszebb nyara e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kamaszkorom legszebb nyara DVD, olvas Kamaszkorom legszebb nyara TXT, Book Kamaszkorom legszebb nyara letöltések DJVU, Kamaszkorom legszebb nyara letöltések könyvet ingyenes, Kamaszkorom legszebb nyara letöltések könyvet pdf ingyenes, Kamaszkorom legszebb nyara pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kamaszkorom legszebb nyara pdf ingyenes, Kamaszkorom legszebb nyara letöltések könyvet epub ingyenes, Kamaszkorom legszebb nyara ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply