Kamaszhatárok

Dr. John Townsend - Kamaszhatárok

A határvonalak-sorozat új darabja a tinédzserek szüleinek ad segítséget abban, hogy miként hozhatják ki a legjobbat a kamaszkor folyamatos változással járó, nehéz időszakából, és hogyan készíthetik fel a tizenéveseket arra, hogy megtanuljanak felelősséget vállalni önmagukért. A pszichológus szerző, aki maga is két tizenéves fiú apja bepillantást nyújt a kamaszok sajátos gondolkodásmódjába és világába, és hangsúlyozza, hogy a kamaszoknak a szülői szeretet és figyelem mellett stabil korlátokra és határokra is szükségük van. Gyakorlatias megközelítéssel mutatja be, hogy a világos határok és a megszegésükkel járó következmények hogyan segítenek a kamaszoknak az éretté válásban. Könyvében sorra veszi a kamaszkorra jellemző problémás viselkedésformákat és konfliktusforrásokat (tiszteletlenség, tanulási problémák, vitatkozás, problémás barátok, kimaradás, telefonhasználat stb.), illetve hatékony kezelésük lehetőségeit.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kamaszhatárok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kamaszhatárok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  282
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  332 gr
  ISBN:
  9789632880914
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2227763 / 1082231
  Series:


  TAGS:
  Online Kamaszhatárok ebook, könyvet Kamaszhatárok FB2, Download Kamaszhatárok PDF , Download Kamaszhatárok MOBI, Online Kamaszhatárok könyvet, ingyenes letöltések Kamaszhatárok IPhone, Online könyvet Kamaszhatárok PDF, ingyenes Kamaszhatárok DJVU, ingyenes letöltések Kamaszhatárok TXT, letöltések Kamaszhatárok RTF, Online Kamaszhatárok FB2 , e-könyvet Kamaszhatárok letöltések TXT, ingyenes Kamaszhatárok letöltések könyvet, e-könyvet Kamaszhatárok download MOBI, letöltések Kamaszhatárok IPad, olvas Kamaszhatárok MOBI, olvas Kamaszhatárok DOC, ingyenes Kamaszhatárok AWZ, Download e-könyvet Kamaszhatárok iPad , ingyenes Kamaszhatárok DJVU, Download Kamaszhatárok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kamaszhatárok DVD, olvas Kamaszhatárok TXT, Book Kamaszhatárok letöltések DJVU, Kamaszhatárok letöltések könyvet ingyenes, Kamaszhatárok letöltések könyvet pdf ingyenes, Kamaszhatárok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kamaszhatárok pdf ingyenes, Kamaszhatárok letöltések könyvet epub ingyenes, Kamaszhatárok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply