Kalózkaland a Szófajok szigetein

Balázs Ágnes - Kalózkaland a Szófajok szigetein

Irkafirka Iringó és barátai minden este táncmulatságot tartanak az Igék szigetén, hiszen kiszabadították Tündérszép Ilonát a mocsári banya fogságából, és teljesítették a küldetést, amivel megbízta őket a Hangok földjének uralkodója. A legnagyobb ünneplés közepén azonban félelmetes külsejű kalózcsapat ront rájuk. A kalózok megkötözik a királyt és Árgyélust, s mire bárki észbe kaphatna, már tovább is repülnek égi hajójukon a két fogollyal. A hangok csapatának nem marad más választása, minthogy a kalózok után induljon, a felderítő úton különös népekkel ismerkednek meg: a Szófajok szigetein élő számnevekkel és névmásokkal.

A meséhez kapcsolódó foglalkoztató feladatok és a letölthető zenei anyag segítségével játszva elsajátítható a magyar nyelvtan. A könyv a 4. osztályos tananyag nyelvtani ismereteire épül. Használható kiegészítő tananyagként, fejlesztésre, ismétlésre felsőbb éveseknek is.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kalózkaland a Szófajok szigetein ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kalózkaland a Szófajok szigetein ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  144
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  486 gr
  ISBN:
  9789634153467
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2699091 / 1165864
  Series:


  TAGS:
  Online Kalózkaland a Szófajok szigetein ebook, könyvet Kalózkaland a Szófajok szigetein FB2, Download Kalózkaland a Szófajok szigetein PDF , Download Kalózkaland a Szófajok szigetein MOBI, Online Kalózkaland a Szófajok szigetein könyvet, ingyenes letöltések Kalózkaland a Szófajok szigetein IPhone, Online könyvet Kalózkaland a Szófajok szigetein PDF, ingyenes Kalózkaland a Szófajok szigetein DJVU, ingyenes letöltések Kalózkaland a Szófajok szigetein TXT, letöltések Kalózkaland a Szófajok szigetein RTF, Online Kalózkaland a Szófajok szigetein FB2 , e-könyvet Kalózkaland a Szófajok szigetein letöltések TXT, ingyenes Kalózkaland a Szófajok szigetein letöltések könyvet, e-könyvet Kalózkaland a Szófajok szigetein download MOBI, letöltések Kalózkaland a Szófajok szigetein IPad, olvas Kalózkaland a Szófajok szigetein MOBI, olvas Kalózkaland a Szófajok szigetein DOC, ingyenes Kalózkaland a Szófajok szigetein AWZ, Download e-könyvet Kalózkaland a Szófajok szigetein iPad , ingyenes Kalózkaland a Szófajok szigetein DJVU, Download Kalózkaland a Szófajok szigetein e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kalózkaland a Szófajok szigetein DVD, olvas Kalózkaland a Szófajok szigetein TXT, Book Kalózkaland a Szófajok szigetein letöltések DJVU, Kalózkaland a Szófajok szigetein letöltések könyvet ingyenes, Kalózkaland a Szófajok szigetein letöltések könyvet pdf ingyenes, Kalózkaland a Szófajok szigetein pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kalózkaland a Szófajok szigetein pdf ingyenes, Kalózkaland a Szófajok szigetein letöltések könyvet epub ingyenes, Kalózkaland a Szófajok szigetein ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply