Kalle nyomozni kezd

Astrid Lindgren - Kalle nyomozni kezd

Mihez kezdene Sherlock Holmes egy békés kisvárosban, ahol nincsenek bűntények, és ezért nincs is mit kinyomozni? Holmes elmenekülne egy ilyen helyről – Kalle Blomkvist, az ifjú mesterdetektív persze nem megy sehova, hiszen még csak tizenhárom éves, és itt él a családja meg a két legjobb barátja: Anders és a vagány Eva-Lotta, akibe titokban fülig szerelmes. Kalle minden felbukkanó idegenben bűnözőt lát – és ezúttal talán nem téved: Einar bácsi valóban gyanús alak, pisztolyt hord magánál, és bárhová besurran a tolvajkulcsával. Kalle az évszázad bűnesetét szimatolja, barátai viszont inkább belevetnék magukat a Rózsák háborújába, a szokásos nyári csatározásba a rivális gyerekcsapattal. Bandaháború vagy bűnüldözés? Egy biztos: a nyomozás csakis akkor lehet sikeres, ha Anders és Eva-Lotta is Kalle segítségére siet.

"A legjobb mindig szembenézni a veszéllyel. Kalle megfordult, és egy revolvercsővel nézett farkasszemet. Ó, képzeletében annyiszor, de annyiszor átélte ezt, és olyankor egy pillanatig sem tétovázott. Olyankor egy villámgyors mozdulattal rávetette magát a gazemberre, és egy -Csak ne olyan hevesen, jó uram!- kiáltással kiütötte a kezéből a revolvert. A valóság azonban nem egészen így festett. Kalle már átélt néhány ijesztő pillanatot életében. Megijedt, amikor a bankpénztáros kutyája egyszer nekirontott a piactéren, vagy amikor a múlt télen korcsolyázott, és beszakadt alatta a jég. De még soha nem érzett olyan bénító, fojtogató félelmet, mint most.
-Jaj, anya! – gondolta."

Csaknem hetven év telt el azóta, hogy Astrid Lindgren az izgalmas Kalle-trilógiával megteremtette a skandináv krimi ifjúsági változatát – most ennek a sorozatnak az első kötetét tartja kezében az olvasó.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kalle nyomozni kezd ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kalle nyomozni kezd ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  197
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  356 gr
  ISBN:
  9789634153634
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2699098 / 1165870
  Translator:


  TAGS:
  Online Kalle nyomozni kezd ebook, könyvet Kalle nyomozni kezd FB2, Download Kalle nyomozni kezd PDF , Download Kalle nyomozni kezd MOBI, Online Kalle nyomozni kezd könyvet, ingyenes letöltések Kalle nyomozni kezd IPhone, Online könyvet Kalle nyomozni kezd PDF, ingyenes Kalle nyomozni kezd DJVU, ingyenes letöltések Kalle nyomozni kezd TXT, letöltések Kalle nyomozni kezd RTF, Online Kalle nyomozni kezd FB2 , e-könyvet Kalle nyomozni kezd letöltések TXT, ingyenes Kalle nyomozni kezd letöltések könyvet, e-könyvet Kalle nyomozni kezd download MOBI, letöltések Kalle nyomozni kezd IPad, olvas Kalle nyomozni kezd MOBI, olvas Kalle nyomozni kezd DOC, ingyenes Kalle nyomozni kezd AWZ, Download e-könyvet Kalle nyomozni kezd iPad , ingyenes Kalle nyomozni kezd DJVU, Download Kalle nyomozni kezd e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kalle nyomozni kezd DVD, olvas Kalle nyomozni kezd TXT, Book Kalle nyomozni kezd letöltések DJVU, Kalle nyomozni kezd letöltések könyvet ingyenes, Kalle nyomozni kezd letöltések könyvet pdf ingyenes, Kalle nyomozni kezd pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kalle nyomozni kezd pdf ingyenes, Kalle nyomozni kezd letöltések könyvet epub ingyenes, Kalle nyomozni kezd ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply