Kalandozások az inkák földjén

Hiram Bingham - Kalandozások az inkák földjén

A múlt század elején a régészet csupán még gyerekcipőben járt. A nagyközönség figyelme elsősorban a közel-keleti leletek felé irányult, senki sem bukkant még rá azokra az inka erődökre, amelyek a források szerint a perui hegyekben rejtőztek.
Hiram Bingham, a Yale Egyetem professzora 1911-ben felkerekedett, s elindult Peru felfedezésére. Nem sokkal megérkezése után Machu Picchu romjaira lelt. Először nem is ismerte fel, milyen pazar világ terül el a lábai előtt a magas hegyekben megbúvó elveszett városnál sokkal jobban érdekelte Peru legmagasabb csúcsának, a Coropuna hegynek a meghódítása, amiről e könyv lapjain is beszámol. Több évre, no és a National Geographic Society hathatós támogatására volt szüksége ahhoz, hogy felismerje: Machu Picchuval a világ egyik legmegdöbbentőbb régészeti lelőhelyét fedezte fel!
Az 1922-ben megírt Kalandozások az inkák földjén elbűvölően idéz meg egy elveszett világot, nem csupán az inkákét, de az izgalmas felfedezések korát is, amelyben a Binghamhoz hasonló kalandvágyó, vállalkozó szellemű emberek előtt nyitva állt a világ. A könyv a szerző számos kalandját beszéli el, melyek csúcspontja Machu Picchu titokzatos városának felfedezése.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kalandozások az inkák földjén ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kalandozások az inkák földjén ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  16 x 23.6 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  266
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  ISBN:
  9789639547797
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:


  TAGS:
  Online Kalandozások az inkák földjén ebook, könyvet Kalandozások az inkák földjén FB2, Download Kalandozások az inkák földjén PDF , Download Kalandozások az inkák földjén MOBI, Online Kalandozások az inkák földjén könyvet, ingyenes letöltések Kalandozások az inkák földjén IPhone, Online könyvet Kalandozások az inkák földjén PDF, ingyenes Kalandozások az inkák földjén DJVU, ingyenes letöltések Kalandozások az inkák földjén TXT, letöltések Kalandozások az inkák földjén RTF, Online Kalandozások az inkák földjén FB2 , e-könyvet Kalandozások az inkák földjén letöltések TXT, ingyenes Kalandozások az inkák földjén letöltések könyvet, e-könyvet Kalandozások az inkák földjén download MOBI, letöltések Kalandozások az inkák földjén IPad, olvas Kalandozások az inkák földjén MOBI, olvas Kalandozások az inkák földjén DOC, ingyenes Kalandozások az inkák földjén AWZ, Download e-könyvet Kalandozások az inkák földjén iPad , ingyenes Kalandozások az inkák földjén DJVU, Download Kalandozások az inkák földjén e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kalandozások az inkák földjén DVD, olvas Kalandozások az inkák földjén TXT, Book Kalandozások az inkák földjén letöltések DJVU, Kalandozások az inkák földjén letöltések könyvet ingyenes, Kalandozások az inkák földjén letöltések könyvet pdf ingyenes, Kalandozások az inkák földjén pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kalandozások az inkák földjén pdf ingyenes, Kalandozások az inkák földjén letöltések könyvet epub ingyenes, Kalandozások az inkák földjén ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply