Kalandos matematika

Dr. Györfi András - Kalandos matematika

A regény akár a Kalandos fizika folytatásának is felfogható hisz főszereplői ugyanazok az atlantiszi bázisú időutazó tudósok, akik a kvantumos összefonódás és teleportáció elmagyarázása végett kalandos történetekbe keveredtek. De míg abban a műben csupán négy lehetőséget vizsgálnak a kutatók a világunk keletkezését illetően (1. Isten teremtette; 2. egy idegen civilizáció hozta létre, mely csészealjakon érkezve időnként még ellenőriz bennünket; 3. egy számítógépes szimuláció vagyunk; 4. a fizika Standard Modellje alapján a biológiai evolúció alakította világunkat), a Kalandos Matematika továbbmegy az alapvető összefüggések megfejtésében, az élet hálózatainak és azok matematikájának feltárásában egy ötödik alapelvet keres. Mindezt teszi a fordulatos, izgalmas történetben, amelyben a tudósgárda kiegészül csillagásszal, szociológussal, nyelvésszel, informatikussal és esztétával mert a matematika ezen aspektusai is hozzájárulnak a teljes kép kialakításához. A szereplők között a rendőrség két nyomozója is felbukkan (egy véres gyilkosság feltárása kapcsán) valamint néhány entitás a szomszédos, Ötdimenziós Univerzumból (amelyet ők egymás között Első Univerzumnak neveznek) ezért kaland­ban és meglepő fordulatokban az elsőtől az utolsó oldalig vagyis a bibliográfiáig nem lesz hiány.A Könyv Magyarul!


Letöltések Kalandos matematika ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kalandos matematika ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  168
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  296 gr
  ISBN:
  9789736653896
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2605820 / 1145823  TAGS:
  Online Kalandos matematika ebook, könyvet Kalandos matematika FB2, Download Kalandos matematika PDF , Download Kalandos matematika MOBI, Online Kalandos matematika könyvet, ingyenes letöltések Kalandos matematika IPhone, Online könyvet Kalandos matematika PDF, ingyenes Kalandos matematika DJVU, ingyenes letöltések Kalandos matematika TXT, letöltések Kalandos matematika RTF, Online Kalandos matematika FB2 , e-könyvet Kalandos matematika letöltések TXT, ingyenes Kalandos matematika letöltések könyvet, e-könyvet Kalandos matematika download MOBI, letöltések Kalandos matematika IPad, olvas Kalandos matematika MOBI, olvas Kalandos matematika DOC, ingyenes Kalandos matematika AWZ, Download e-könyvet Kalandos matematika iPad , ingyenes Kalandos matematika DJVU, Download Kalandos matematika e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kalandos matematika DVD, olvas Kalandos matematika TXT, Book Kalandos matematika letöltések DJVU, Kalandos matematika letöltések könyvet ingyenes, Kalandos matematika letöltések könyvet pdf ingyenes, Kalandos matematika pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kalandos matematika pdf ingyenes, Kalandos matematika letöltések könyvet epub ingyenes, Kalandos matematika ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply