Kaizen Expressz


"Hogyan fogjunk hozzá a lean gyártás megvalósításához? Mi legyen a következő, majd az azt követő lépés? Manapság már nem könnyű eligazodni a lean elvekkel kapcsolatos információk tengerében.

A Kaizen Expressz egyértelműen bemutatja a folyamatot, és pörgős, gördülékeny stílusban ismerteti a Toyota termelési rendszer (TPS) alapvető elemeit, mégpedig a megvalósítás logikus sorrendjében.

Ez a tömör, de átfogó, az alapokhoz visszanyúló könyv a lean területen újoncnak és veteránnak számító olvasóknak egyaránt tartalmas bevezetést kínál a lean elvekbe és megvalósításukba. A gyökerekhez tér vissza, és hangsúlyozza a tevékenység közben, gyakorlatban tanulás fontosságát egyéni és csapatszinten egyaránt.

Az ember hajlamos elfeledkezni az alapokról, amikor magasabb szintű módszereket alkalmaz írja Jim Womack, a LEI alapítója és korábbi elnöke az Előszóban. Gyakran találkozok olyan cégekkel, amelyek a lean menedzsment, stratégia és vállalati kultúra magas szintű ügyeire koncentrálnak, miközben elmulasztják a szilárd alap létrehozását azon a szinten, ahol a valódi munkavégzés zajlik.

A Kaizen Expresszt eredetileg a világ japán gyáraiban együtt dolgozó japán és nem japán anyanyelvű olvasók számára dolgozták ki, hogy megtanulják belőle a TPS alapelemeit, ezért az eredeti LEI kiadvány megőrizte a kétnyelvű formátumot, a lényeges pontokat szemléltető ábrákkal és diagramokkal együtt. A magyar kiadás szintén kétnyelvű, hazánkban azonban magyar és angol nyelven kerül az olvasók kezébe.

A könyv továbbá tartalmazza a TPS-fogalmak gyűjteményét magyar és angol nyelven, valamint egy sor standard űrlapot is, amelyek a TPS bevezetésekor használatosak a Toyota üzemeiben."
A Könyv Magyarul!


Letöltések Kaizen Expressz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Kaizen Expressz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  160
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  550 gr
  ISBN:
  9789630893107
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2604703 / 1145493
  Translator:


  TAGS:
  Online Kaizen Expressz ebook, könyvet Kaizen Expressz FB2, Download Kaizen Expressz PDF , Download Kaizen Expressz MOBI, Online Kaizen Expressz könyvet, ingyenes letöltések Kaizen Expressz IPhone, Online könyvet Kaizen Expressz PDF, ingyenes Kaizen Expressz DJVU, ingyenes letöltések Kaizen Expressz TXT, letöltések Kaizen Expressz RTF, Online Kaizen Expressz FB2 , e-könyvet Kaizen Expressz letöltések TXT, ingyenes Kaizen Expressz letöltések könyvet, e-könyvet Kaizen Expressz download MOBI, letöltések Kaizen Expressz IPad, olvas Kaizen Expressz MOBI, olvas Kaizen Expressz DOC, ingyenes Kaizen Expressz AWZ, Download e-könyvet Kaizen Expressz iPad , ingyenes Kaizen Expressz DJVU, Download Kaizen Expressz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Kaizen Expressz DVD, olvas Kaizen Expressz TXT, Book Kaizen Expressz letöltések DJVU, Kaizen Expressz letöltések könyvet ingyenes, Kaizen Expressz letöltések könyvet pdf ingyenes, Kaizen Expressz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Kaizen Expressz pdf ingyenes, Kaizen Expressz letöltések könyvet epub ingyenes, Kaizen Expressz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply