Junior – Egy indián naplója

Sherman Alexie - Junior - Egy indián naplója

Junior indián, és egy rezervátumban él a családjával. Európai fül számára ez izgalmasan hangozhat, ő azonban sorscsapásnak tartja. Már születésekor sem állt jól a szénája, kész csoda, hogy egyáltalán életben maradt, aztán meg normális gyerek lett belőle – bár úgy fest a helyzet, hogy utóbbit csak ő gondolja így. Egyszer aztán elege lesz a testi-lelki-anyagi nyomorúságból, amit a rezervátumban maga körül lát, és átiratkozik a szomszéd város középiskolájába, ahová csupa fehér gyerek jár. Nem elég, hogy az új közegben rengeteg megpróbáltatás vár rá, és tragédia tragédiát követ az életében, saját népe árulónak bélyegzi, csak mert nem éri be az indiánok nagy többségének kijutó sorssal. Junior azonban kivételes bölcsességgel és humorral néz szembe a nehézségekkel, amelyek leküzdéséhez olyan erőt fedez föl önmagában, amelynek létezését maga sem sejtette.
Az indián származású Sherman Alexie (1966) maga is rezervátumban nőtt fel, és törzséből elsőként egyetemi diplomát szerzett. Prózaíróként és költőként számos díjat nyert. Magyarul megjelenő második, önéletrajzi ihletésű regényében – akárcsak az előzőben, a Menekülés-ben – a rezervátumban élő északamerikai őslakosok eleve megpecsételődött, kilátástalannak tűnő sorsa a téma. A keserédes humorral átszőtt történet egyaránt szól szeretetről, barátságról, gyűlöletről, megbocsátásról, társadalmi kirekesztésről és beilleszkedésről.A Könyv Magyarul!


Letöltések Junior – Egy indián naplója ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Junior – Egy indián naplója ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  238
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  334 gr
  ISBN:
  9789630788250
  Nyelv:
  ANGOL
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:
  2206328 / 1062149
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Junior – Egy indián naplója ebook, könyvet Junior – Egy indián naplója FB2, Download Junior – Egy indián naplója PDF , Download Junior – Egy indián naplója MOBI, Online Junior – Egy indián naplója könyvet, ingyenes letöltések Junior – Egy indián naplója IPhone, Online könyvet Junior – Egy indián naplója PDF, ingyenes Junior – Egy indián naplója DJVU, ingyenes letöltések Junior – Egy indián naplója TXT, letöltések Junior – Egy indián naplója RTF, Online Junior – Egy indián naplója FB2 , e-könyvet Junior – Egy indián naplója letöltések TXT, ingyenes Junior – Egy indián naplója letöltések könyvet, e-könyvet Junior – Egy indián naplója download MOBI, letöltések Junior – Egy indián naplója IPad, olvas Junior – Egy indián naplója MOBI, olvas Junior – Egy indián naplója DOC, ingyenes Junior – Egy indián naplója AWZ, Download e-könyvet Junior – Egy indián naplója iPad , ingyenes Junior – Egy indián naplója DJVU, Download Junior – Egy indián naplója e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Junior – Egy indián naplója DVD, olvas Junior – Egy indián naplója TXT, Book Junior – Egy indián naplója letöltések DJVU, Junior – Egy indián naplója letöltések könyvet ingyenes, Junior – Egy indián naplója letöltések könyvet pdf ingyenes, Junior – Egy indián naplója pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Junior – Egy indián naplója pdf ingyenes, Junior – Egy indián naplója letöltések könyvet epub ingyenes, Junior – Egy indián naplója ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply