Józsáék – Fekete páva – Költő és király

Gergely Mihály - Józsáék - Fekete páva - Költő és király

A majd négy évtizedes írói pálya fontos állomásai e regények, Gergely Mihály legnépszerűbb művei.
A Józsáék nagyívű társadalmi regény. Szenvedélyek és tévelygéesk, árulások és önfeláldozó tettek, tiszta szerelmek és érdekkapcsolatok alakítják, árnyalják az egymással összefonódó sorú Józsa és a Schütz család szinte napjainkig indázó történetét, amelyen keresztül Gergely Mihály korunkat is hitelességgel-teljességel ábrzázolja.
Az emberi lélek intim tájaira vezet a Fekete páva. Szereplői bár családban élnek, mégis magányosak. De vajon törvényszerű-e, hogy idegennek tekintse egymást Géza és az édesanyja, csak azért, mert a fiút másfél évtizedig az elvált férj nevelte? Kinek sikerül a fitalember magára erőltett keménységét megtörnie, valódi személyiségéhez közel férkőznie?
Hunyadi Mátyás, Vitéz János, Janus Pannonius és Váradi Péter áll a Költő és király c. történelmi regény középpontjában. A mű voltaképpen históriai oknyomozás, a hatalom különböző posztjain lévő nagyemberek drámai fordulatokban gazdag élete mindannyiunkban felmerülő kérdésekre adhat érvényes választ.A Könyv Magyarul!


Letöltések Józsáék – Fekete páva – Költő és király ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Józsáék – Fekete páva – Költő és király ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13 x 20.5 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  797
  Cover:
  CANVAS BINDING
  ISBN:
  9631403920
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1985
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Józsáék – Fekete páva – Költő és király ebook, könyvet Józsáék – Fekete páva – Költő és király FB2, Download Józsáék – Fekete páva – Költő és király PDF , Download Józsáék – Fekete páva – Költő és király MOBI, Online Józsáék – Fekete páva – Költő és király könyvet, ingyenes letöltések Józsáék – Fekete páva – Költő és király IPhone, Online könyvet Józsáék – Fekete páva – Költő és király PDF, ingyenes Józsáék – Fekete páva – Költő és király DJVU, ingyenes letöltések Józsáék – Fekete páva – Költő és király TXT, letöltések Józsáék – Fekete páva – Költő és király RTF, Online Józsáék – Fekete páva – Költő és király FB2 , e-könyvet Józsáék – Fekete páva – Költő és király letöltések TXT, ingyenes Józsáék – Fekete páva – Költő és király letöltések könyvet, e-könyvet Józsáék – Fekete páva – Költő és király download MOBI, letöltések Józsáék – Fekete páva – Költő és király IPad, olvas Józsáék – Fekete páva – Költő és király MOBI, olvas Józsáék – Fekete páva – Költő és király DOC, ingyenes Józsáék – Fekete páva – Költő és király AWZ, Download e-könyvet Józsáék – Fekete páva – Költő és király iPad , ingyenes Józsáék – Fekete páva – Költő és király DJVU, Download Józsáék – Fekete páva – Költő és király e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Józsáék – Fekete páva – Költő és király DVD, olvas Józsáék – Fekete páva – Költő és király TXT, Book Józsáék – Fekete páva – Költő és király letöltések DJVU, Józsáék – Fekete páva – Költő és király letöltések könyvet ingyenes, Józsáék – Fekete páva – Költő és király letöltések könyvet pdf ingyenes, Józsáék – Fekete páva – Költő és király pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Józsáék – Fekete páva – Költő és király pdf ingyenes, Józsáék – Fekete páva – Költő és király letöltések könyvet epub ingyenes, Józsáék – Fekete páva – Költő és király ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply