Jövőmenők


Mit hoz a jövő? Minden kisgyerek kíváncsi rá. Nem is sejtik, hogy sok minden már most is előkészülőben van, ami két-három évtized múlva, fiatal felnőtt korukban mindennapi valóság lesz. Önvezető autóra, színváltó ruhaanyagra, 3D nyomtatásra ma is akad példa, s tudjuk, hogy a gyógyító nanorobotok vagy az értelmesen kommunikáló háztartási robotok fejlesztésén sokan dolgoznak. Mi lenne, ha hirtelen a jövőben teremhetnénk? Az időutazás ugyan nem tartozik a megvalósulóban lévő utópiák közé, de ha apa mesél, akkor ez is lehetséges. Mesél Priuszról és Gordiuszról, a két talpraesett macskáról, akik véletlenül egy időgépet csennek el, amely egyenesen 2050-be repíti őket.A Könyv Magyarul!


Letöltések Jövőmenők ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Jövőmenők ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  84
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  446 gr
  ISBN:
  9789638988829
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2691298 / 1161511
  Series:


  TAGS:
  Online Jövőmenők ebook, könyvet Jövőmenők FB2, Download Jövőmenők PDF , Download Jövőmenők MOBI, Online Jövőmenők könyvet, ingyenes letöltések Jövőmenők IPhone, Online könyvet Jövőmenők PDF, ingyenes Jövőmenők DJVU, ingyenes letöltések Jövőmenők TXT, letöltések Jövőmenők RTF, Online Jövőmenők FB2 , e-könyvet Jövőmenők letöltések TXT, ingyenes Jövőmenők letöltések könyvet, e-könyvet Jövőmenők download MOBI, letöltések Jövőmenők IPad, olvas Jövőmenők MOBI, olvas Jövőmenők DOC, ingyenes Jövőmenők AWZ, Download e-könyvet Jövőmenők iPad , ingyenes Jövőmenők DJVU, Download Jövőmenők e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Jövőmenők DVD, olvas Jövőmenők TXT, Book Jövőmenők letöltések DJVU, Jövőmenők letöltések könyvet ingyenes, Jövőmenők letöltések könyvet pdf ingyenes, Jövőmenők pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Jövőmenők pdf ingyenes, Jövőmenők letöltések könyvet epub ingyenes, Jövőmenők ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply