Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre?


A jövő sohasem a jelen egyszerű meghosszabbítása. A váratlan újdonságok, felfedezések és események a egszilárdabb alapokon nyugvó terveket is képesek felborítani, de még mindig jobb, ha jóslataink romba dőlnek, mint hogyha egyáltalán nem is fürkésznénk a jövöt.

A Jövő-dosszié provokatív előrejelzései a következő ötven év nagy léptékű folyamatait, trendjeit igyekeznek felvázolni. A szerző megvizsgálja, milyen változások nyomják rá bélyegüket az eljövendő fél évszázadban a társadalomra, a technikára, a gazdasági és üzleti életre. Tudományos felkészültséggel fantáziál arról, hová jut az emberiség e változások eredményeként.

Kiadónk a Jövő-dossziéban – ha nem is naprakész prognózisokat, de – lenyűgözően gazdag tényanyagot kínál. Felgyorsult korunkban az emberek mindinkább siettetik a jövőt, amiben újabb lehetőségeket látnak felvillanni – nos, könyvünk szerzője ebben az elszánt sietségben egy kis megállásra és elmélkedésre hívja meg az Olvasót, üzletembereket, elemzőket, stratégákat és mindazokat az érdeklődőket, akik egyszerűen csak a jövő esélyeit latolgatják.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  336
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  430 gr
  ISBN:
  9789639686410
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2123236 / 1021293
  Series:


  TAGS:
  Online Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? ebook, könyvet Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? FB2, Download Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? PDF , Download Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? MOBI, Online Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? könyvet, ingyenes letöltések Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? IPhone, Online könyvet Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? PDF, ingyenes Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? DJVU, ingyenes letöltések Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? TXT, letöltések Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? RTF, Online Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? FB2 , e-könyvet Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? letöltések TXT, ingyenes Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? letöltések könyvet, e-könyvet Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? download MOBI, letöltések Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? IPad, olvas Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? MOBI, olvas Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? DOC, ingyenes Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? AWZ, Download e-könyvet Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? iPad , ingyenes Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? DJVU, Download Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? DVD, olvas Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? TXT, Book Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? letöltések DJVU, Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? letöltések könyvet ingyenes, Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? letöltések könyvet pdf ingyenes, Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? pdf ingyenes, Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? letöltések könyvet epub ingyenes, Jövő-dosszié – Mit jósol a jelen a következő öt évtizedre? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply