Jógama


A jóga, a védikus világkép gyakorlati rendszere, több ezer éve őrzi azt a mélységes tudást, amely az ember önmaga feletti teljes uralmának megvalósításáról és a Teremtővel való egyesüléséről szól.
Ez a könyv összefoglalja a jóga szellemi hátterét, legfontosabb szellemi és fizikai gyakorlatait, az élettani alapokat, a légzéstechnikákat, testhelyzeteket, kéztartásokat és azokat a gyakorlati alapismereteket, melyek a jóga napjainkban való elsajátításához és alkalmazásához nélkülözhetetlenek.
A Jógama arra helyezi a hangsúlyt, hogy a test élettani folyamatainak és energetikai összetevőinek egyensúlyát, a test, tudat és szellem egységét és ezek tudatos irányításának lehetőségét hogyan tehetjük az életünk részévé, valamint a Hét világ gyakorlattal hogyan tudunk egy egészséges, rendezett és tudatos életvitelt megvalósítani. Ez alapozhatja meg azt, hogy elinduljunk egy olyan úton, amely a jóga legvégső céljáig vezet el.A Könyv Magyarul!


Letöltések Jógama ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Jógama ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  208
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  5998644701092
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2011157 / 1051631  TAGS:
  Online Jógama ebook, könyvet Jógama FB2, Download Jógama PDF , Download Jógama MOBI, Online Jógama könyvet, ingyenes letöltések Jógama IPhone, Online könyvet Jógama PDF, ingyenes Jógama DJVU, ingyenes letöltések Jógama TXT, letöltések Jógama RTF, Online Jógama FB2 , e-könyvet Jógama letöltések TXT, ingyenes Jógama letöltések könyvet, e-könyvet Jógama download MOBI, letöltések Jógama IPad, olvas Jógama MOBI, olvas Jógama DOC, ingyenes Jógama AWZ, Download e-könyvet Jógama iPad , ingyenes Jógama DJVU, Download Jógama e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Jógama DVD, olvas Jógama TXT, Book Jógama letöltések DJVU, Jógama letöltések könyvet ingyenes, Jógama letöltések könyvet pdf ingyenes, Jógama pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Jógama pdf ingyenes, Jógama letöltések könyvet epub ingyenes, Jógama ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply