Jobban, mint valaha


Gretchen Rubin: Jobban, mint valaha
o Szeretnék rászokni a rendszeres testmozgásra, de nem tudok, és ez nagyon bosszant.
o Olyan jó lenne egészségesebb ételeket enni, de imádom a gyorsételeket!
o Többet akarok aludni, hogy kipihentebb és energikusabb legyek, de csak késő este jut idő önmagamra.
o Kevesebbet kellene innom, de olyan nehéz megállni, ha társaságban vagyok.
o Több időt szeretnék tölteni a családommal és a barátokkal a folytonos munka helyett.

Hogyan javíthatunk életünkön a szokásaink megváltoztatásával?
Erre ad választ Gretchen Rubin könnyed humorú, ám rendkívül alapos, tudományos kutatásokon és rengeteg személyes megfigyelésen alapuló könyve. Gretchen a könyvben 21 szokásformálási stratégiát mutat be részletesen, amelyek segítségével akkor is megváltoztathatjuk az életünket alapjaiban meghatározó rossz szokásokat, ha korábban már belebuktunk egy-egy ilyen kísérletbe.

A könyv segítségével választ kaphatunk a következő kérdésekre:
o Ha valamit szeretek csinálni, mégis miért esik olyan nehezemre rendszeressé tenni?
o Néha egyetlen nap alatt megszabadulok egy rossz szokásomtól, máskor meg sehogy sem sikerül, bármennyire próbálkozom is. Miért?
o A diéta után miért ugranak vissza rám a leadott kilók vagy még annál is több?
o Hogy tudom megtartani a kialakított jó szokásokat?
o Miért van időm mindenki másra saját magamon kívül?

A szerzőről
Gretchen Rubin egyike a leggondolatébresztőbb és legbefolyásosabb szerzőknek, akik ma a szokások, a boldogság és az emberi természet egymással összefonódó témáiról írnak. Számos könyve közül kiemelkedő jelentőségű a Boldogságterv. Online cikkei mellett könyveit is rengetegen olvassák, ezek eddig a világ harminc nyelvén több mint egymillió példányban keltek el.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Jobban, mint valaha ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Jobban, mint valaha ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  341
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  399 gr
  ISBN:
  9789635294176
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2626360 / 1148810  TAGS:
  Online Jobban, mint valaha ebook, könyvet Jobban, mint valaha FB2, Download Jobban, mint valaha PDF , Download Jobban, mint valaha MOBI, Online Jobban, mint valaha könyvet, ingyenes letöltések Jobban, mint valaha IPhone, Online könyvet Jobban, mint valaha PDF, ingyenes Jobban, mint valaha DJVU, ingyenes letöltések Jobban, mint valaha TXT, letöltések Jobban, mint valaha RTF, Online Jobban, mint valaha FB2 , e-könyvet Jobban, mint valaha letöltések TXT, ingyenes Jobban, mint valaha letöltések könyvet, e-könyvet Jobban, mint valaha download MOBI, letöltések Jobban, mint valaha IPad, olvas Jobban, mint valaha MOBI, olvas Jobban, mint valaha DOC, ingyenes Jobban, mint valaha AWZ, Download e-könyvet Jobban, mint valaha iPad , ingyenes Jobban, mint valaha DJVU, Download Jobban, mint valaha e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Jobban, mint valaha DVD, olvas Jobban, mint valaha TXT, Book Jobban, mint valaha letöltések DJVU, Jobban, mint valaha letöltések könyvet ingyenes, Jobban, mint valaha letöltések könyvet pdf ingyenes, Jobban, mint valaha pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Jobban, mint valaha pdf ingyenes, Jobban, mint valaha letöltések könyvet epub ingyenes, Jobban, mint valaha ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply