“Jó kis fiúk és leánykák”


Deáky Zitának a kisgyermekkor történeti néprajzát feldolgozó kötete szerteágazó és átfogó témakörein keresztül egy folyamatot szeretne bemutatni. Szembesít mindnyájunkat a múlt gyermekeivel, nagyanyáink, anyáink gyermekkorával – és benne korábbi önmagunkkal és gyermekeinkhez való mai viszonyunkkal. Mindezt történeti, néprajzi forrásokkal támasztja alá és illusztrálja.
A könyv első lapjától az utolsóig végigvonul az a gondolat, hogy bármilyen rosszak is voltak az egyes időszakok, a körülmények, gyermekek születtek és felnőttek, egymást követték a generációk, összekapaszkodtak; volt miért terheket vállalni, volt kit szeretni, volt kinek örülni, volt cél, volt jövő.A Könyv Magyarul!


Letöltések "Jó kis fiúk és leánykák" ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések "Jó kis fiúk és leánykák" ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  hibátlan, olvasatlan példány
  Publisher:
  Századvég Kiadó
  Number of Pages:
  501
  Kötés:
  kemény kötés
  Weight:
  2599 gr
  ISBN:
  0349001524000
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  SL#2104189002  TAGS:
  Online "Jó kis fiúk és leánykák" ebook, könyvet "Jó kis fiúk és leánykák" FB2, Download "Jó kis fiúk és leánykák" PDF , Download "Jó kis fiúk és leánykák" MOBI, Online "Jó kis fiúk és leánykák" könyvet, ingyenes letöltések "Jó kis fiúk és leánykák" IPhone, Online könyvet "Jó kis fiúk és leánykák" PDF, ingyenes "Jó kis fiúk és leánykák" DJVU, ingyenes letöltések "Jó kis fiúk és leánykák" TXT, letöltések "Jó kis fiúk és leánykák" RTF, Online "Jó kis fiúk és leánykák" FB2 , e-könyvet "Jó kis fiúk és leánykák" letöltések TXT, ingyenes "Jó kis fiúk és leánykák" letöltések könyvet, e-könyvet "Jó kis fiúk és leánykák" download MOBI, letöltések "Jó kis fiúk és leánykák" IPad, olvas "Jó kis fiúk és leánykák" MOBI, olvas "Jó kis fiúk és leánykák" DOC, ingyenes "Jó kis fiúk és leánykák" AWZ, Download e-könyvet "Jó kis fiúk és leánykák" iPad , ingyenes "Jó kis fiúk és leánykák" DJVU, Download "Jó kis fiúk és leánykák" e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések "Jó kis fiúk és leánykák" DVD, olvas "Jó kis fiúk és leánykák" TXT, Book "Jó kis fiúk és leánykák" letöltések DJVU, "Jó kis fiúk és leánykák" letöltések könyvet ingyenes, "Jó kis fiúk és leánykák" letöltések könyvet pdf ingyenes, "Jó kis fiúk és leánykák" pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet "Jó kis fiúk és leánykák" pdf ingyenes, "Jó kis fiúk és leánykák" letöltések könyvet epub ingyenes, "Jó kis fiúk és leánykák" ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply