Jinx – A balszerencse átka


Ha van dolog a világon, amit Jean Honeychurch jobban gyűlöl, mint a nevét (Nem Jean Marié, nem Jeanette, hanem egyszerűen csak… Jean), akkor az a túlságosan is találó beceneve, a Jinx. A Jinx ugyanis átkot jelent, olyan átkot, ami balszerencsét hoz. A balszerencséje pedig mindenhova követi, bárhová is megy – pontosan ezért is olyan boldog, hogy a nagynénjéhez és a nagybátyjához költözhet New Yorkba. Talán ha a fél országot átutazta, végre gátat vethet a kellemetlen eseményeknek. Vagy ha azt nem is, legalább elmenekülhet a felfordulás elől, amit odahaza, a kisvárosban okozott. De a baj New Yorkban is megtalálja Jinxet, s érkezése az unokahúgának, Torynak is komoly problémákat okoz, aki a legkevésbé sem örül, hogy a család fekete báránya éppen náluk ütött tanyát. A gyönyörű és elbűvölő Torynak veszélyes titka van… Jinx kénytelen rájönni, hogy nem a balszerencséje elől menekül. Valami sokkal baljóslatúbb ok áll a dolgok hátterében… és könnyen lehet, hogy az átok – ami születése óta sújtja Jinxet – az egyetlen dolog, ami a szükség órájában megmentheti az életét.A Könyv Magyarul!


Letöltések Jinx – A balszerencse átka ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Jinx – A balszerencse átka ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  248
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  280 gr
  ISBN:
  9789635396573
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2195754 / 1048117
  Series:


  TAGS:
  Online Jinx – A balszerencse átka ebook, könyvet Jinx – A balszerencse átka FB2, Download Jinx – A balszerencse átka PDF , Download Jinx – A balszerencse átka MOBI, Online Jinx – A balszerencse átka könyvet, ingyenes letöltések Jinx – A balszerencse átka IPhone, Online könyvet Jinx – A balszerencse átka PDF, ingyenes Jinx – A balszerencse átka DJVU, ingyenes letöltések Jinx – A balszerencse átka TXT, letöltések Jinx – A balszerencse átka RTF, Online Jinx – A balszerencse átka FB2 , e-könyvet Jinx – A balszerencse átka letöltések TXT, ingyenes Jinx – A balszerencse átka letöltések könyvet, e-könyvet Jinx – A balszerencse átka download MOBI, letöltések Jinx – A balszerencse átka IPad, olvas Jinx – A balszerencse átka MOBI, olvas Jinx – A balszerencse átka DOC, ingyenes Jinx – A balszerencse átka AWZ, Download e-könyvet Jinx – A balszerencse átka iPad , ingyenes Jinx – A balszerencse átka DJVU, Download Jinx – A balszerencse átka e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Jinx – A balszerencse átka DVD, olvas Jinx – A balszerencse átka TXT, Book Jinx – A balszerencse átka letöltések DJVU, Jinx – A balszerencse átka letöltések könyvet ingyenes, Jinx – A balszerencse átka letöltések könyvet pdf ingyenes, Jinx – A balszerencse átka pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Jinx – A balszerencse átka pdf ingyenes, Jinx – A balszerencse átka letöltések könyvet epub ingyenes, Jinx – A balszerencse átka ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply