Játékház


A Játékház című tankönyvcsalád a diszlexiamegelőzés olvasástanítási módszere szerint készült. A könyvek alkalmazását abban az esetben ajánljuk, ha a gyermek beszédfejlődése lassú, alakilag hibás, téri tájékozódása bizonytalan, formaérzékelése gyenge, és amikor várható, hogy az írás-olvasás elsajátítása nem lesz zavartalan. A módszer megszeretteti az olvasást, mert a gyermeket sikerélményhez juttatja. Az Olvasókönyv a magánhangzók tanításánál a figyelmet a beszélő szájmozgására irányítja. A mássalhangzókat hangutánzással sajátíttatja el. Speciális betűtanítási sorrendet követ, amellyel kiküszöböli a betűtévesztést. Az új betűt minden helyzetben begyakoroltatja, szótagokat, szótípusokat olvastat, s ezzel a szókép későbbi felismerését segíti. A módszer nem erőlteti a gyors haladást, a biztos tudásra épít. A gyerekek egyéni képességeihez igazítható a betűtanítás ütemezése. A Feladatlapok szervesen kapcsolódnak az ábécéskönyvhöz. A borítón látható vödör, illetve labda jele az olvasókönyvben a lapok alján is megtalálható, és jelzi, hogy az adott könyvlaphoz melyik feladatlap használható. Az I. kötet lapjai szétvághatók, képeket, szótagokat, szavakat, mondatokat tartalmaznak, amelyek kép-, szótag-, szó- és mondategyeztetéshez nyújtanak segítséget. A II. kötetben a kiszínezhető, rajzos feladatok találhatók. A Betűtanítás I. füzete a késleltetett írástanításnak megfelelően először íráselemeket tanít, célja, hogy a gyerekek megtanulják a helyes ceruzafogást, a kéz csúsztatását a papíron, a könnyed, lendületes vonalvezetést. A betűk írásánál itt sem kerültek egymás közelébe az alakilag, a kiejtés és hangzás szempontjából hasonló betűk. A II. füzet a kétjegyű mássalhangzók és a nehezen kapcsolható betűk írásával, azok gyakorlásával foglalkozik. A módszer lényegéből adódóan sok a másolási feladat írottról írottra, nyomtatottról írottra.A Könyv Magyarul!


Letöltések Játékház ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Játékház ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  80
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  230 gr
  ISBN:
  9789631950106
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2120663 / 1020298
  Illustrated by:


  TAGS:
  Online Játékház ebook, könyvet Játékház FB2, Download Játékház PDF , Download Játékház MOBI, Online Játékház könyvet, ingyenes letöltések Játékház IPhone, Online könyvet Játékház PDF, ingyenes Játékház DJVU, ingyenes letöltések Játékház TXT, letöltések Játékház RTF, Online Játékház FB2 , e-könyvet Játékház letöltések TXT, ingyenes Játékház letöltések könyvet, e-könyvet Játékház download MOBI, letöltések Játékház IPad, olvas Játékház MOBI, olvas Játékház DOC, ingyenes Játékház AWZ, Download e-könyvet Játékház iPad , ingyenes Játékház DJVU, Download Játékház e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Játékház DVD, olvas Játékház TXT, Book Játékház letöltések DJVU, Játékház letöltések könyvet ingyenes, Játékház letöltések könyvet pdf ingyenes, Játékház pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Játékház pdf ingyenes, Játékház letöltések könyvet epub ingyenes, Játékház ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply