Játékelmélet


Az olvasó az utóbbi években a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen tartott Játékelmélet a társadalomtudományokban címü előadás leírt változatát tartja a kezében. A jegyzet bevezető jellegű ismereteket ad. A szerző igyekezett nem technikai jellegű előadásokat tartani, és ilyen munkát írni.
Az utóbb évtizedekben számos új területen nyert alkalmazást a játékelmélet, és irodalma is rendkívüli mértékben kibővült. Ma már a köznyelv is sok játékelméleti fogalmat használ (stratégia, fogolydilemma stb.), a Nobel-díjas John Nash életéről film is készült. A tudományos közérdeklődés megnövekedett a játékelmélet iránt, hiszen olyan matematikai apparátusról van szó, mely a társadalomtudományok számára jött létre.
A jegyzetben áttekintést kap az olvasó néhány alapfogalomról előbb az egyszerűség kedvéért a kétjátékosos játékokon keresztül, majd általánosságban, a jegyzet utolsó fejezeteiben néhány alkalmazás található, egy külön fejezet pedig a kötetben elszórva található gazdasági példákat gyűjti össze.A Könyv Magyarul!


Letöltések Játékelmélet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Játékelmélet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  234
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  560 gr
  ISBN:
  9789639567764
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2113280 / 1052189  TAGS:
  Online Játékelmélet ebook, könyvet Játékelmélet FB2, Download Játékelmélet PDF , Download Játékelmélet MOBI, Online Játékelmélet könyvet, ingyenes letöltések Játékelmélet IPhone, Online könyvet Játékelmélet PDF, ingyenes Játékelmélet DJVU, ingyenes letöltések Játékelmélet TXT, letöltések Játékelmélet RTF, Online Játékelmélet FB2 , e-könyvet Játékelmélet letöltések TXT, ingyenes Játékelmélet letöltések könyvet, e-könyvet Játékelmélet download MOBI, letöltések Játékelmélet IPad, olvas Játékelmélet MOBI, olvas Játékelmélet DOC, ingyenes Játékelmélet AWZ, Download e-könyvet Játékelmélet iPad , ingyenes Játékelmélet DJVU, Download Játékelmélet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Játékelmélet DVD, olvas Játékelmélet TXT, Book Játékelmélet letöltések DJVU, Játékelmélet letöltések könyvet ingyenes, Játékelmélet letöltések könyvet pdf ingyenes, Játékelmélet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Játékelmélet pdf ingyenes, Játékelmélet letöltések könyvet epub ingyenes, Játékelmélet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply