János Károly és Zsófia


“Mire jó a spanyol király?” – tette fel a kérdést egy madridi újság.
“Semmire, de nélkülözhetetlen!” – adta meg önmagának a választ.
Ki gondolta volna 1975-ben, Caudillo halálakor a szűkszavú, francoista
szerájban nevelkedett Juan Carlosról – akit a magyarok előszeretettel
János Károlynak neveznek -, hogy országát a diktatúrából a demokratizmus felé vezeti majd? Ki jósolhatta volna meg előre, hogy az uralkodó a
polgári béke és a nemzeti összetartás alappillérévé válik?
Három évtizeddel később a király és a királyné a modern Spanyolország megtestesítői lettek. Megtanulták megosztani népükkel az örömöket és a bánatot, ahogyan azt a 2004. március 11-i madridi merényletet
követő jelenlétükkel is bizonyították.
János Károly és Zsófia nagyon jól kiegészítik egymást: a király energikus, melegszívű és szenvedélyes; a királyné higgadt, diszkrét és határozott. “Útitársak vagyunk, akik egyazon cél megvalósítására törekszünk:
Spanyolország boldogulására” – vallják. Útjukat időnként buktatók
keresztezik, de uralkodói tevékenységüket összességében siker kíséri.
Bertrand Meyer-Stabley azon ritka francia újságírók egyike, akit fogadtak
a Zarzuela palotában. A szerző több újságnak is dolgozik, köztük a
spanyol Lecturas-nak. Számos életrajzi írása közül magyarul a következők
jelentek meg e sorozatban: Az igazi Grace Kelly, Az igazi Jackie Kennedy
és Az igazi Audrey Hepburn.A Könyv Magyarul!


Letöltések János Károly és Zsófia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések János Károly és Zsófia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  226
  Cover:
  PAPERBACK
  ISBN:
  9637052232
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2103003 / 1119471
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online János Károly és Zsófia ebook, könyvet János Károly és Zsófia FB2, Download János Károly és Zsófia PDF , Download János Károly és Zsófia MOBI, Online János Károly és Zsófia könyvet, ingyenes letöltések János Károly és Zsófia IPhone, Online könyvet János Károly és Zsófia PDF, ingyenes János Károly és Zsófia DJVU, ingyenes letöltések János Károly és Zsófia TXT, letöltések János Károly és Zsófia RTF, Online János Károly és Zsófia FB2 , e-könyvet János Károly és Zsófia letöltések TXT, ingyenes János Károly és Zsófia letöltések könyvet, e-könyvet János Károly és Zsófia download MOBI, letöltések János Károly és Zsófia IPad, olvas János Károly és Zsófia MOBI, olvas János Károly és Zsófia DOC, ingyenes János Károly és Zsófia AWZ, Download e-könyvet János Károly és Zsófia iPad , ingyenes János Károly és Zsófia DJVU, Download János Károly és Zsófia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések János Károly és Zsófia DVD, olvas János Károly és Zsófia TXT, Book János Károly és Zsófia letöltések DJVU, János Károly és Zsófia letöltések könyvet ingyenes, János Károly és Zsófia letöltések könyvet pdf ingyenes, János Károly és Zsófia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet János Károly és Zsófia pdf ingyenes, János Károly és Zsófia letöltések könyvet epub ingyenes, János Károly és Zsófia ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply