Ja, és még valami…

Eoin Colfer - Ja, és még valami...

Egy angol úriember végeérhetetlen kutatása térben és időben egy csésze tisztességes teáért…
Arthur Dent és az egészen figyelemreméltó könyv, a Galaxis Útikalauz stopposoknak véletlen találkozása nem zajlott teljesen zökkenőmentesen.
Arthur bejárta az ismert és ismeretlen tér minden zegét és zugát. Előre és hátra bukdácsolt az időben. Többször felrobbantották, újra összerakták, kegyetlenül bebörtönözték, rémségesen elengedték és sokkal cirkalmasabban sértegették, mint az szigorúan véve szükséges lett volna. És persze mindeközben alapvetően nem sikerült megragadnia az élet, a világmindenség meg minden lényegét.
Végül aztán Arthur csak hazakeveredett a Földre. Ez azonban még nem jelenti, hogy elkerülte a sorsát.
Ugyanis Arthur esélye arra, hogy egy rendes csésze teát Szerezzen, elpárolog a világ óceánjaival együtt, mivel amint megérkezik, megtudja, hogy a Földet fel fogják robbantani… már megint.
A Ja, és még valami… Eoin Colfer tollából a Galaxis Útikalauz stopposoknak trilógia igencsak váratlan, ám örömmel fogadott hatodik epizódja. Szerepel benne egy egész panteon munkanélküli isten, mindenki kedvein renegát
galaktikus elnöke, egy szerelmes zöld idegen, egy bosszantó számitógép és minimum egy igen nagy tábla sajt.A Könyv Magyarul!


Letöltések Ja, és még valami… ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ja, és még valami… ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  316
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  450 gr
  ISBN:
  9789636893705
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2211137 / 1067350
  Series:


  TAGS:
  Online Ja, és még valami… ebook, könyvet Ja, és még valami… FB2, Download Ja, és még valami… PDF , Download Ja, és még valami… MOBI, Online Ja, és még valami… könyvet, ingyenes letöltések Ja, és még valami… IPhone, Online könyvet Ja, és még valami… PDF, ingyenes Ja, és még valami… DJVU, ingyenes letöltések Ja, és még valami… TXT, letöltések Ja, és még valami… RTF, Online Ja, és még valami… FB2 , e-könyvet Ja, és még valami… letöltések TXT, ingyenes Ja, és még valami… letöltések könyvet, e-könyvet Ja, és még valami… download MOBI, letöltések Ja, és még valami… IPad, olvas Ja, és még valami… MOBI, olvas Ja, és még valami… DOC, ingyenes Ja, és még valami… AWZ, Download e-könyvet Ja, és még valami… iPad , ingyenes Ja, és még valami… DJVU, Download Ja, és még valami… e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ja, és még valami… DVD, olvas Ja, és még valami… TXT, Book Ja, és még valami… letöltések DJVU, Ja, és még valami… letöltések könyvet ingyenes, Ja, és még valami… letöltések könyvet pdf ingyenes, Ja, és még valami… pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ja, és még valami… pdf ingyenes, Ja, és még valami… letöltések könyvet epub ingyenes, Ja, és még valami… ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply