Izzik a parázs

Kapa Mátyás - Izzik a parázs

A romantikus történelmi kalandregény a 19. századi Magyarországra kalauzolja el az olvasót. Dicső kor, sok izgalommal és megannyi kérdéssel. Ki és miért gyújtja fel Cegléd városát? Mire juthat egy árván maradt fiú ezekben az években? Megtalálhatja-e a boldogulását a becsületes, dolgos magyar ember egy forrongó világban? Hogyan lesz a forradalomból szabadságharc, kik és miért ragadnak fegyvert a magyar haza védelmében? Kihunyt-e a lázadás parazsa a világosi fegyverletétel után? Meg lehet-e törni a szabadság eszméjében hívőket száműzetéssel, várfogsággal? Hogyan lehet az emigrációban élő Kossuth Lajost országgyűlési képviselővé választani a Habsburg Monarchiában?

A reformkortól a forradalmon, az önkényuralmon és a kiegyezésen át a boldog békeidők kezdetéig ívelő regényben egy magyar kisváros, Cegléd történetét, és az ott élő emberek kalanddal, küzdelmekkel, romantikával, bánattal és örömmel fűszerezett hétköznapjait követhetjük nyomon. És közben Vilmos, a vékony, sötét hajú, sötét szemű, csibésztekintetű árva fiúcska is felcseperedik, és rálel mindarra, ami az életben fontos.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Izzik a parázs ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Izzik a parázs ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  350
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  500 gr
  ISBN:
  9786158036184
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2691944 / 1161909  TAGS:
  Online Izzik a parázs ebook, könyvet Izzik a parázs FB2, Download Izzik a parázs PDF , Download Izzik a parázs MOBI, Online Izzik a parázs könyvet, ingyenes letöltések Izzik a parázs IPhone, Online könyvet Izzik a parázs PDF, ingyenes Izzik a parázs DJVU, ingyenes letöltések Izzik a parázs TXT, letöltések Izzik a parázs RTF, Online Izzik a parázs FB2 , e-könyvet Izzik a parázs letöltések TXT, ingyenes Izzik a parázs letöltések könyvet, e-könyvet Izzik a parázs download MOBI, letöltések Izzik a parázs IPad, olvas Izzik a parázs MOBI, olvas Izzik a parázs DOC, ingyenes Izzik a parázs AWZ, Download e-könyvet Izzik a parázs iPad , ingyenes Izzik a parázs DJVU, Download Izzik a parázs e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Izzik a parázs DVD, olvas Izzik a parázs TXT, Book Izzik a parázs letöltések DJVU, Izzik a parázs letöltések könyvet ingyenes, Izzik a parázs letöltések könyvet pdf ingyenes, Izzik a parázs pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Izzik a parázs pdf ingyenes, Izzik a parázs letöltések könyvet epub ingyenes, Izzik a parázs ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply