Ítélet könyve


Kivrin Engle történelem szakos egyetemi hallgató. Tanulmányai különösen izgalmasak a 2050-es évek Angliájában, ahol a szakmai gyakorlathoz már az időutazást is igénybe veheti. Mivel az időparadoxonok nem engednek senkit a múltba, aki beleavatkozhatna az eseményekbe és megváltoztathatna bármit, ezért a történészeken kívül nem is érdekel senkit a dolog. A tanszék most Kivrint minden addiginál régebbre akarja visszaküldeni, az 1320-as évek Oxfordjába. Az időgépet kezelő egyik technikus hirtelen megbetegedése miatt az utazás nem zökkenőmentes, és amint megérkezik, a lányon is kitörnek az influenza tünetei. Hamarosan azonban rá kell döbbennie, hogy ez a legkisebb problémája: nemcsak hogy nem emlékszik a koordinátákra, ahonnan kollégáinak föl kell majd őt szedni, de nem is az eltervezett évbe érkezett, hanem több mint húsz esztendővel későbbre, épp akkor, amikor a rettegett Fekete Halál felüti a fejét a környéken. És mintha mindez még nem lenne elég, otthon tovább terjed az influenza, az egész várost karantén alá kell helyezni, és az időutazási programot leállítják. Vajon megéri-e Kivrin, hogy visszajuthasson saját korába, és egyáltalán lesz-e még hova hazatérnie?A Könyv Magyarul!


Letöltések Ítélet könyve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ítélet könyve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  540
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  460 gr
  ISBN:
  9786155158186
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2233298 / 1087916
  Series:


  TAGS:
  Online Ítélet könyve ebook, könyvet Ítélet könyve FB2, Download Ítélet könyve PDF , Download Ítélet könyve MOBI, Online Ítélet könyve könyvet, ingyenes letöltések Ítélet könyve IPhone, Online könyvet Ítélet könyve PDF, ingyenes Ítélet könyve DJVU, ingyenes letöltések Ítélet könyve TXT, letöltések Ítélet könyve RTF, Online Ítélet könyve FB2 , e-könyvet Ítélet könyve letöltések TXT, ingyenes Ítélet könyve letöltések könyvet, e-könyvet Ítélet könyve download MOBI, letöltések Ítélet könyve IPad, olvas Ítélet könyve MOBI, olvas Ítélet könyve DOC, ingyenes Ítélet könyve AWZ, Download e-könyvet Ítélet könyve iPad , ingyenes Ítélet könyve DJVU, Download Ítélet könyve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ítélet könyve DVD, olvas Ítélet könyve TXT, Book Ítélet könyve letöltések DJVU, Ítélet könyve letöltések könyvet ingyenes, Ítélet könyve letöltések könyvet pdf ingyenes, Ítélet könyve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ítélet könyve pdf ingyenes, Ítélet könyve letöltések könyvet epub ingyenes, Ítélet könyve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply