Iszony

Németh László - Iszony

Egy asszonynak, aki a férjét már biztos nem tudja megszeretni, de el sem szakadhat tőle: mi reménye van a boldogságra? teszi fel a kérdést a regény hősnője, Kárász Nelli.
A válasz egy tragikus házasság történetének bemutatásán túl számtalan egyéb kérdéskört is érint, köztük a szabadság és kényszer, tisztaság és kárhozat, ártatlanság és bűn örökös ellentétét. Nelli története egy magányra teremtett, a világgal elegyedni nem tudó lélek vergődése egy szűkre szabott kalitkában, melyből csak pusztulást okozva képes kitörni.
Ez az a folyamat, amelyet a regény színes társadalomrajzzal megtámogatva az első világháború utáni Magyarországon járunk – fokozatosan és mesteri szinten bont ki, a magyar irodalom megkerülhetetlen értékévé emelve Németh László művét.A Könyv Magyarul!


Letöltések Iszony ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Iszony ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  368
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  312 gr
  ISBN:
  9789632672489
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2600767 / 1144756  TAGS:
  Online Iszony ebook, könyvet Iszony FB2, Download Iszony PDF , Download Iszony MOBI, Online Iszony könyvet, ingyenes letöltések Iszony IPhone, Online könyvet Iszony PDF, ingyenes Iszony DJVU, ingyenes letöltések Iszony TXT, letöltések Iszony RTF, Online Iszony FB2 , e-könyvet Iszony letöltések TXT, ingyenes Iszony letöltések könyvet, e-könyvet Iszony download MOBI, letöltések Iszony IPad, olvas Iszony MOBI, olvas Iszony DOC, ingyenes Iszony AWZ, Download e-könyvet Iszony iPad , ingyenes Iszony DJVU, Download Iszony e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Iszony DVD, olvas Iszony TXT, Book Iszony letöltések DJVU, Iszony letöltések könyvet ingyenes, Iszony letöltések könyvet pdf ingyenes, Iszony pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Iszony pdf ingyenes, Iszony letöltések könyvet epub ingyenes, Iszony ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply