Iszlám és politikaelmélet


Az Akadémiai Kiadó új ismeretterjesztő sorozatának célja rövid, lényegre törő, fogyasztható, ugyanakkor a tudomány mai állását tükröző, megalapozott, kiegyensúlyozott és tárgyilagos áttekintést adni egy-egy tudományágról, részterületről vagy éppen aktuális kérdésről. A sorozat enciklopédikus jelleggel, a tudományok teljességét átfogó módon kíván egy-egy zsebkönyvbe sűrítve alapvető ismeretekkel szolgálni elsősorban a laikus olvasó számára. A kötetek hazai szakértő szerzői garanciát jelentenek a megbízható és naprakész tudásra, miközben a modern arculat és az egységes, könnyen áttekinthető belső szerkezet a mai olvasó igényeihez igazodik. A Pont könyvek egyszerre támpont a tájékozódásban és kiindulópont az ismeretek elmélyítéséhez. Egy biztos pont korunk információözönében.
Létezik-e az iszlám világának állameszméje? Mi az umma és a saría? Mi az állam célja? Miről szól a medinai alkotmány? Hogy függ össze vallás és politika a muzulmán világban? Ki a kalifa, a vezír, a sejk és az imám? Hogyan értelmezzük az arab világ társadalmi folyamatait? Miért érdekelte az Omajjád kalifákat Arisztotelész és Nagy Sándor levelezése? Ki volt Alfarabi, Ibn Sziná és Al-Mávardí? Összeegyeztethető-e az iszlám és a modern politika? A Pont könyvek sorozat új darabja, az Iszlám és politikaelmélet érthető és logikus válaszokkal szolgál, határozott pontokat téve a kérdőjelek helyére.A Könyv Magyarul!


Letöltések Iszlám és politikaelmélet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Iszlám és politikaelmélet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  156
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  190 gr
  ISBN:
  9789630593649
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2235596 / 1090312
  Series:


  TAGS:
  Online Iszlám és politikaelmélet ebook, könyvet Iszlám és politikaelmélet FB2, Download Iszlám és politikaelmélet PDF , Download Iszlám és politikaelmélet MOBI, Online Iszlám és politikaelmélet könyvet, ingyenes letöltések Iszlám és politikaelmélet IPhone, Online könyvet Iszlám és politikaelmélet PDF, ingyenes Iszlám és politikaelmélet DJVU, ingyenes letöltések Iszlám és politikaelmélet TXT, letöltések Iszlám és politikaelmélet RTF, Online Iszlám és politikaelmélet FB2 , e-könyvet Iszlám és politikaelmélet letöltések TXT, ingyenes Iszlám és politikaelmélet letöltések könyvet, e-könyvet Iszlám és politikaelmélet download MOBI, letöltések Iszlám és politikaelmélet IPad, olvas Iszlám és politikaelmélet MOBI, olvas Iszlám és politikaelmélet DOC, ingyenes Iszlám és politikaelmélet AWZ, Download e-könyvet Iszlám és politikaelmélet iPad , ingyenes Iszlám és politikaelmélet DJVU, Download Iszlám és politikaelmélet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Iszlám és politikaelmélet DVD, olvas Iszlám és politikaelmélet TXT, Book Iszlám és politikaelmélet letöltések DJVU, Iszlám és politikaelmélet letöltések könyvet ingyenes, Iszlám és politikaelmélet letöltések könyvet pdf ingyenes, Iszlám és politikaelmélet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Iszlám és politikaelmélet pdf ingyenes, Iszlám és politikaelmélet letöltések könyvet epub ingyenes, Iszlám és politikaelmélet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply