Istenember

Robert Najemi - Istenember

"Szeretet a formám, Igazság a leheletem, boldogság az étkem. Az életem az üzenetem, kiterjedés az életem. A szeretetnek nincsen oka, szeretetnek nincs évszaka, Nem születik, nem hal meg."
Robert Najemi könyve betekintést nyújt Sathya Sai Baba alapvető tanításaiba, humanitárius tevékenységeibe, illetve az életéhez kötődő csodálatos eseményekre is kitér.

"Az Úr benned van és veled van mindig és mindenhol, amíg Istent messze lévő szent helyeken és templomokban keressük, a vallást tehernek és akadálynak látjuk. A gyümölcskosár a vállon cipelve igen nehéz. Egyél belőle, s könnyebbnek és erősebbnek érzed majd magad."

Rita Bruce könyve Bhagawan Sathya Sai Baba beszédeiben keresi a választ a gyermeknevelés aktuális kérdéseire. A szerző tudományos kutatásokból és felmérésekből idézve azt mondja, ezek eredményei alátámasztják Baba erkölcsön alapuló nevelésről és fegyelmen alapuló szülői magatartásról szóló kijelentéseit. A helyes következtetés az, hogy a kommunikációs forradalom áldozatai a gyermekek; a televízió teleméreg – erre kínálja Bhagawan Baba isteni gyógyírjét. Az iskolák számára Bhagawan tantervet készített az emberi értékekre neveléshez; a szülők számára pedig egyszerű irányelveket ad arra vonatkozóan, hogyan vezessék gyermekeiket a helyes útra és a helyes irányba. A Sathya Sai Szülői Gondviselés utat mutat egy boldogabb, egészségesebb és tisztább jövőbeli generáció számára. Rita Bruce könyve nagy jelentőségű munka. Sai küldetésének és üzenetének a lényegén alapul. Bhagawan Sathya Sai Baba áldásával édesített, kapszulába zárt isteni bölcsesség."
A Könyv Magyarul!


Letöltések Istenember ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Istenember ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  156
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  116 gr
  ISBN:
  9789634503460
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2239075 / 1093588
  Translator:


  TAGS:
  Online Istenember ebook, könyvet Istenember FB2, Download Istenember PDF , Download Istenember MOBI, Online Istenember könyvet, ingyenes letöltések Istenember IPhone, Online könyvet Istenember PDF, ingyenes Istenember DJVU, ingyenes letöltések Istenember TXT, letöltések Istenember RTF, Online Istenember FB2 , e-könyvet Istenember letöltések TXT, ingyenes Istenember letöltések könyvet, e-könyvet Istenember download MOBI, letöltések Istenember IPad, olvas Istenember MOBI, olvas Istenember DOC, ingyenes Istenember AWZ, Download e-könyvet Istenember iPad , ingyenes Istenember DJVU, Download Istenember e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Istenember DVD, olvas Istenember TXT, Book Istenember letöltések DJVU, Istenember letöltések könyvet ingyenes, Istenember letöltések könyvet pdf ingyenes, Istenember pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Istenember pdf ingyenes, Istenember letöltések könyvet epub ingyenes, Istenember ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply