Isten tenyerén


“A 1848/49-es szabadságharc után, az 50-es években járunk. Hőseink, akik részt vettek a fegyveres harcban, már letöltötték büntetésüket. Mivel egyik társukat kiszabadítják a kényszersorozottak közül, ismét üldözöttekké válnak. Amerikába akarnak eljutni. Úgy hírlik, ha a magyarok segítik az ottani harcokat, a nagy Amerika segít.
A két főhős, az üldözők vezére és az üldözötteké: testvérek. Az egyikük, Petár a szabadságharc katonájaként a Törvény ellen tört, a másik testvér, Kristóf, a Rendet védelmezte. Az egyik mellett a nép, az egyszerű emberek, a születő dalok, a legendák ereje, a másik mellett a Hatalom, a Törvény, a fegyverek. Az elkötelezett ember szükségképpen magányos. Üldöző és üldözött ilyenformán egyek. Az egyiknek a bujkálás, a magányosság feloldhatatlansága, a meggyőződés a hajtóerő, a másiknál a kötelesség parancsa. Így jutnak el külön-külön, ahhoz a paphoz is, aki keresztelte őket. Itt a paplakban vetődnek fel az alapkérdések. Mi a fontosabb? Az ország függetlensége, a nemzet szabadsága, vagy az éppen érvényes törvények betartása. Nemzetet, vagy államot kell-e építeni?
A regény nem tehet igazságot, kérdéseket tehet fel. Megválaszolásuk tanulságai máig hatóak.
Ezeket a kérdéseket nem válaszolhatja meg a hivatalos történetírás. Jóllehet, a könyv elolvasása után, az olvasó megteszi. Ha megtette, kérem nézze meg mégegyszer a borítón lévő képet. Az egymással szembe forduló két félarcot. Aztán a többit is. Lesz mit felfedezni.” Usztics MátyásA Könyv Magyarul!


Letöltések Isten tenyerén ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Isten tenyerén ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  210
  Cover:
  STITCHED
  ISBN:
  9639406600
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2002
  Commodity code:
  2058355 / 1001453
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online Isten tenyerén ebook, könyvet Isten tenyerén FB2, Download Isten tenyerén PDF , Download Isten tenyerén MOBI, Online Isten tenyerén könyvet, ingyenes letöltések Isten tenyerén IPhone, Online könyvet Isten tenyerén PDF, ingyenes Isten tenyerén DJVU, ingyenes letöltések Isten tenyerén TXT, letöltések Isten tenyerén RTF, Online Isten tenyerén FB2 , e-könyvet Isten tenyerén letöltések TXT, ingyenes Isten tenyerén letöltések könyvet, e-könyvet Isten tenyerén download MOBI, letöltések Isten tenyerén IPad, olvas Isten tenyerén MOBI, olvas Isten tenyerén DOC, ingyenes Isten tenyerén AWZ, Download e-könyvet Isten tenyerén iPad , ingyenes Isten tenyerén DJVU, Download Isten tenyerén e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Isten tenyerén DVD, olvas Isten tenyerén TXT, Book Isten tenyerén letöltések DJVU, Isten tenyerén letöltések könyvet ingyenes, Isten tenyerén letöltések könyvet pdf ingyenes, Isten tenyerén pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Isten tenyerén pdf ingyenes, Isten tenyerén letöltések könyvet epub ingyenes, Isten tenyerén ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply