Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba


A Károli Gáspár Református Egyetem Japanológiai Tanszékének oktatói által összeállított kötet nemcsak a japán szakos egyetemi hallgatókat kívánja bevezetni a japanisztika tudományának alapjaiba, hanem a japán nyelvet tanulókat és a japán kultúra iránt érdeklődőket is. Milyen a japán család? Milyen volt a szamurájok világa? Mit tanultak a császári udvarban? Milyen a japán információs társadalom? Ki tanul ma japánul? Mi az a kabuki és mi a nó? Milyenek a japán beszédhangok? Hogyan fordítsunk le egy japán levelet magyarra? Ezekre a kérdésekre is keressük a választ egyrészt a hagyományos területek – történelem, irodalom-, művelődés-, művészet- és vallástörténet, nyelvtudomány -, másrészt az újabb, a mai ismereti igényeknek is megfelelő területek – fordítástudomány, kommunikáció, társadalomismerete – felől megközelítve, közérthető stílusban. A kép természetesen közel sem lehet teljes, a kötetnek – reményeink szerint – lesz még folytatása.A Könyv Magyarul!


Letöltések Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  290
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  490 gr
  ISBN:
  9789632841076
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:
  2392141 / 1105571  TAGS:
  Online Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba ebook, könyvet Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba FB2, Download Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba PDF , Download Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba MOBI, Online Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba könyvet, ingyenes letöltések Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba IPhone, Online könyvet Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba PDF, ingyenes Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba DJVU, ingyenes letöltések Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba TXT, letöltések Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba RTF, Online Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba FB2 , e-könyvet Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba letöltések TXT, ingyenes Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba letöltések könyvet, e-könyvet Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba download MOBI, letöltések Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba IPad, olvas Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba MOBI, olvas Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba DOC, ingyenes Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba AWZ, Download e-könyvet Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba iPad , ingyenes Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba DJVU, Download Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba DVD, olvas Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba TXT, Book Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba letöltések DJVU, Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba letöltések könyvet ingyenes, Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba letöltések könyvet pdf ingyenes, Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba pdf ingyenes, Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba letöltések könyvet epub ingyenes, Ismerjük meg Japánt! – Bevezetés a japanisztika alapjaiba ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply