Irodaregény

W.E. Richartz - Irodaregény

Irodaregény". Bizarr, szokatlan szóösszetétel, hiszen az iroda mint intézmény már eleve kizárja a regénysséget, a színt, a változatosságot. W.E. Richartz nyugatnémet író könyve, annak ellenére, hogy arról szól, amiről legfeljebb szociológiai tanulmányokban írnak egy érdektelen tucatmunkahely érdektelen tucatemberekké vált munkatársairól , mégis igazi regény, izgalmas olvasmány. Richartz ugyanis nem szociológus (bár tagadhatatlan, hogy szociológiai érdeklődés is jellemzi), hanem regényíró. Alaposan ismeri azt a létformát és miliőt, amely az évtizedek során elszürkíti, kicsinyessé, örömtelenné változtatja a fiatalon fogékony, sokoldalú személyiséget. Emberek milliói változnak át világszerte, s éppen ezért nem tudunk közömbösek maradni a regény a regény három szereplőjének sorsa iránt. Az, ami a DRAMAG-irodaházban történik, példabeszéd, parabola, talán tulajdon szorongásaink tükörképe is, és figyelmeztetés: van mit megfogadunk, mert ez még mindig nem a legrosszabb. Jön ennél még rosszabb is mondja Richartz, a gépek uralma, az optimális racionalitással megszervezett komputer-korszak, amikor még a hivatali szoba falára rajzszögezett, a nyári szabadságról hazaküldött kommersz képeslapok sem adnak hírt arról, hogy voltak valaha síró és nevető, boldog vagy boldogtalan emberek.A Könyv Magyarul!


Letöltések Irodaregény ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Irodaregény ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13 x 19 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  267
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9630723549
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1981
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Irodaregény ebook, könyvet Irodaregény FB2, Download Irodaregény PDF , Download Irodaregény MOBI, Online Irodaregény könyvet, ingyenes letöltések Irodaregény IPhone, Online könyvet Irodaregény PDF, ingyenes Irodaregény DJVU, ingyenes letöltések Irodaregény TXT, letöltések Irodaregény RTF, Online Irodaregény FB2 , e-könyvet Irodaregény letöltések TXT, ingyenes Irodaregény letöltések könyvet, e-könyvet Irodaregény download MOBI, letöltések Irodaregény IPad, olvas Irodaregény MOBI, olvas Irodaregény DOC, ingyenes Irodaregény AWZ, Download e-könyvet Irodaregény iPad , ingyenes Irodaregény DJVU, Download Irodaregény e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Irodaregény DVD, olvas Irodaregény TXT, Book Irodaregény letöltések DJVU, Irodaregény letöltések könyvet ingyenes, Irodaregény letöltések könyvet pdf ingyenes, Irodaregény pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Irodaregény pdf ingyenes, Irodaregény letöltések könyvet epub ingyenes, Irodaregény ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply