Írd le, hogy megmaradjon

Kozma Mária - Írd le, hogy megmaradjon

"Hosszú ideje jósolják az írott szó halálát, a Gutenberg galaxis végét. Közben azt tapasztaljuk, hogy az írás, a szöveg tovább él, még akkor is, ha az nem papíron jut el az olvasóhoz, hanem számítógép, táblagép vagy telefon képernyőjén jelenik meg. Kozma Mária könyve bemutatja, hogy miként alakult ki az írás, milyen hordozókon jutott el az olvasóhoz, milyen jellegű információk közlésére használták. A szerző abból az alaptételből indul ki, hogy az írás a gondolatok egyezményes jelekkel való rögzítése. Mint vallja, nyilvánvaló és egyszerű megfogalmazás ez, de a kialakulása, fejlődése igencsak hosszú folyamat, amelynek követése maga is hatalmas, sok ezer könyvtárnyi íráshalmazt ölel fel. Ebbe a könyvtárba kukkant be Kozma Mária Írd le, hogy megmaradjon. Szemelgetés az írás és a könyv történetéből című munkája, ami gyerekek számára készült (úgynevezett népszerűsítő) írástörténet, de természetesen felnőttek is találhatnak benne érdeklődésre számot tartó témákat. A felhasznált irodalom jegyzéke tanúsítja a háttér jókora ismeretanyagát."A Könyv Magyarul!


Letöltések Írd le, hogy megmaradjon ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Írd le, hogy megmaradjon ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  80
  Cover:
  THREAD STITCHED
  Weight:
  410 gr
  ISBN:
  9789736653841
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2587287 / 1142320  TAGS:
  Online Írd le, hogy megmaradjon ebook, könyvet Írd le, hogy megmaradjon FB2, Download Írd le, hogy megmaradjon PDF , Download Írd le, hogy megmaradjon MOBI, Online Írd le, hogy megmaradjon könyvet, ingyenes letöltések Írd le, hogy megmaradjon IPhone, Online könyvet Írd le, hogy megmaradjon PDF, ingyenes Írd le, hogy megmaradjon DJVU, ingyenes letöltések Írd le, hogy megmaradjon TXT, letöltések Írd le, hogy megmaradjon RTF, Online Írd le, hogy megmaradjon FB2 , e-könyvet Írd le, hogy megmaradjon letöltések TXT, ingyenes Írd le, hogy megmaradjon letöltések könyvet, e-könyvet Írd le, hogy megmaradjon download MOBI, letöltések Írd le, hogy megmaradjon IPad, olvas Írd le, hogy megmaradjon MOBI, olvas Írd le, hogy megmaradjon DOC, ingyenes Írd le, hogy megmaradjon AWZ, Download e-könyvet Írd le, hogy megmaradjon iPad , ingyenes Írd le, hogy megmaradjon DJVU, Download Írd le, hogy megmaradjon e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Írd le, hogy megmaradjon DVD, olvas Írd le, hogy megmaradjon TXT, Book Írd le, hogy megmaradjon letöltések DJVU, Írd le, hogy megmaradjon letöltések könyvet ingyenes, Írd le, hogy megmaradjon letöltések könyvet pdf ingyenes, Írd le, hogy megmaradjon pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Írd le, hogy megmaradjon pdf ingyenes, Írd le, hogy megmaradjon letöltések könyvet epub ingyenes, Írd le, hogy megmaradjon ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply