Iránytű a Végtelenhez


Böjte Csaba ferences szerzetes harmadik beszélgető könyvének középpontjában a Tízparancsolat áll. Időszerűek-e még a mózesi időben kőtáblára vésett intelmek? Mit kezdjen a ma embere a szigorú tiltásokkal? A kétkedő, kereső ember kérdéseit az előző két kötethez (Ablak a Végtelenre, Út a Végtelenbe) hasonlóan ezúttal is Karikó Éva közvetíti Csaba testvérnek, aki nemcsak angyali türelemmel, hanem remek humorérzékkel fogadja az egyház bűneit és mulasztásait, olykor vaskalapos vélekedéseit kritizáló megjegyzéseket. Nincs tabu téma, nincs kínos feszengés: Böjte Csaba a homoszexualitásról, a pedofíliáról, a fogamzásgátlásról, az abortuszról és az eutanáziáról éppoly természetesen szól, mint a vasárnap megszenteléséről vagy a sírig tartó hűség szépségéről. A könyvet mélységes hit és derű hatja át: mindnyájan szebbé és boldogabbá tehetjük a világot, embertársainkat és önmagunkat, ha komolyan vesszük Isten parancsolatait, amelyek nem korlátozni akarnak, hanem eligazítani. Utat mutatni a Végtelenbe. Az Iránytű a Végtelenhez a korábbi kötetek minden erényét hordozza, de talán itt mutatkozik meg leginkább Csaba testvér áttetszően tiszta Isten- és emberszeretete.A Könyv Magyarul!


Letöltések Iránytű a Végtelenhez ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Iránytű a Végtelenhez ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  230
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  480 gr
  ISBN:
  9789632273327
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2216977 / 1072881  TAGS:
  Online Iránytű a Végtelenhez ebook, könyvet Iránytű a Végtelenhez FB2, Download Iránytű a Végtelenhez PDF , Download Iránytű a Végtelenhez MOBI, Online Iránytű a Végtelenhez könyvet, ingyenes letöltések Iránytű a Végtelenhez IPhone, Online könyvet Iránytű a Végtelenhez PDF, ingyenes Iránytű a Végtelenhez DJVU, ingyenes letöltések Iránytű a Végtelenhez TXT, letöltések Iránytű a Végtelenhez RTF, Online Iránytű a Végtelenhez FB2 , e-könyvet Iránytű a Végtelenhez letöltések TXT, ingyenes Iránytű a Végtelenhez letöltések könyvet, e-könyvet Iránytű a Végtelenhez download MOBI, letöltések Iránytű a Végtelenhez IPad, olvas Iránytű a Végtelenhez MOBI, olvas Iránytű a Végtelenhez DOC, ingyenes Iránytű a Végtelenhez AWZ, Download e-könyvet Iránytű a Végtelenhez iPad , ingyenes Iránytű a Végtelenhez DJVU, Download Iránytű a Végtelenhez e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Iránytű a Végtelenhez DVD, olvas Iránytű a Végtelenhez TXT, Book Iránytű a Végtelenhez letöltések DJVU, Iránytű a Végtelenhez letöltések könyvet ingyenes, Iránytű a Végtelenhez letöltések könyvet pdf ingyenes, Iránytű a Végtelenhez pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Iránytű a Végtelenhez pdf ingyenes, Iránytű a Végtelenhez letöltések könyvet epub ingyenes, Iránytű a Végtelenhez ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply