Irány Ausztrália

Antalffy Tibor - Irány Ausztrália

Láttál már ausztrál kengurut?
Láttál már ausztrál kengurut, olyat, mint a címlapon lévő? Nem, nem az állatkertben, csak úgy vadon.
Már kerek öt éve voltam Ausztráliában, amikor egy vasárnap reggel mellbe vágott a gondolat, hol vannak a kenguruk meg a többiek? Hát hol lennének? Az üdvözlőlapokon. Persze az üdvözlőlapokon található aborigine harcos is teljes harci díszben, vagyis tök meztelen.
A valóságban az aborigine harcos koszos, lehetőleg részeg (de ezt nem szabad észrevenni, mert akkor rasszista vagy), nincs kipingálva, por-, valamint légy lepte, és persze nem harcol.
Kengurut tehát nem láttam, Az ember egyéb más állatokkal van elfoglalva. Időnként megírják az újságok, kinek a lábával úszott el egy cápa, és mert ez egy elég nagy állat, a lábakat többnyire tőből tépi ki, és ami a helyszínen marad, az rendszerint másodpercek alatt elvérzik a langyos tengervízben.
Ami azt illeti, a szárazföld se izgalommentes. Sydney-i családi házadban már holnap előfordulhat, hogy egy mérges pók bemászik az ablakon, és huncutul elbújik a salátástál tövében, vagy mérges kígyó tiszteli meg a hátsó kertedet, és várja a kedvező alkalmat, hogy rád hozza a frászt, ami rendszerint sikerül neki.
A könyv végig érdekes, mulatságos és nagyon informatív. Ritkán jut az olvasó kezébe ilyen eredeti nyelvezetű és ennyire gördülékeny útleírás. Ezen kívül az összes hivatalos és kevésbé hivatalos tudnivaló ismertetésével még dönteni is segít: itthon vagy külhon?
Tudod-e, hogy Ausztráliában:
Két év ott-tartózkodás után kérheted az állampolgárságot?
Vízumkérésedet pontrendszer alapján bírálják el?
A nyugdíjjogosultsághoz mindössze 10 év munkaviszony szükséges?
A rokkantnyugdíj-jogosultsághoz elég egyetlen munkában eltöltött nap?
Az első 210 angolórád költségét az állam fizeti?
A mentőket, tűzoltókat vagy a rendőrséget angol nyelvtudás nélkül is kihívhatod?A Könyv Magyarul!


Letöltések Irány Ausztrália ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Irány Ausztrália ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  15.5 x 24 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  224
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9639442496
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Irány Ausztrália ebook, könyvet Irány Ausztrália FB2, Download Irány Ausztrália PDF , Download Irány Ausztrália MOBI, Online Irány Ausztrália könyvet, ingyenes letöltések Irány Ausztrália IPhone, Online könyvet Irány Ausztrália PDF, ingyenes Irány Ausztrália DJVU, ingyenes letöltések Irány Ausztrália TXT, letöltések Irány Ausztrália RTF, Online Irány Ausztrália FB2 , e-könyvet Irány Ausztrália letöltések TXT, ingyenes Irány Ausztrália letöltések könyvet, e-könyvet Irány Ausztrália download MOBI, letöltések Irány Ausztrália IPad, olvas Irány Ausztrália MOBI, olvas Irány Ausztrália DOC, ingyenes Irány Ausztrália AWZ, Download e-könyvet Irány Ausztrália iPad , ingyenes Irány Ausztrália DJVU, Download Irány Ausztrália e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Irány Ausztrália DVD, olvas Irány Ausztrália TXT, Book Irány Ausztrália letöltések DJVU, Irány Ausztrália letöltések könyvet ingyenes, Irány Ausztrália letöltések könyvet pdf ingyenes, Irány Ausztrália pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Irány Ausztrália pdf ingyenes, Irány Ausztrália letöltések könyvet epub ingyenes, Irány Ausztrália ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply