Ír úr, avagy búcsú a kabarétól

Farkasházy Tivadar - Ír úr, avagy búcsú a kabarétól

30 év Rádiókabaré, 15 év Hócipő, 10 év Szárszó, 5 év Heti Hetes, ideje a számvetésnek. Pláne ha hozzáadjuk, hogy pár nap múlva a 60. évembe lépek. Illetve kivonjuk, mert akkor pont nullát kapok. Ráadásul 40 éve érettségiztem, ezt is vegyük hozzá, hogy ne kelljen visszakérnem a százasból. De a könyvbeli kilencvenesek, Faludy, Fejtő, Kosáry, Habsburg Ottó korával is beérem.

Az elmúlt két évben sokat utazhattam, így volt időm elgondolkodni egy s máson. A számokkal kicsit bűvészkedtem, mert Szárszó tavaly volt 10 éves, viszont akkor abba is hagytuk. Most először írok róla, hogy miért. De remélem, nem unalmasan, mert akkor Japánba utazom, és hasba szúrom magamat. Ez a kötet 18 út krónikája, ha valaki csak szobadísznek veszi, ám azért el akar dicsekedni vele, hogy átrágta a majd félezer oldalt, azok számára alul összeállítottam egy tartalmi kivonatot. A színe pedig azért zöld, hogy ne csak könyvespolcra, de akár télikertbe is lehessen rakni, másrészt utal új címeremre, amelyet régóta tervezek: zöld mezőben semmit sem csinálok.

A Szárszó, Rádiókabaré, Heti Hetes fejezet hosszabb, mint a többi 15 rész együttvéve, de azokban is gyakran visszatérek elmaradhatatlan témáimhoz és elmaradó társaimhoz. Sokat töprengtem, melyik a kedvencem, talán a Heti Hetes. Ezért állok mellette.

Farkasházy Tivadar
A Könyv Magyarul!


Letöltések Ír úr, avagy búcsú a kabarétól ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ír úr, avagy búcsú a kabarétól ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  17 x 23.8 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  432
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9632171837
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Ír úr, avagy búcsú a kabarétól ebook, könyvet Ír úr, avagy búcsú a kabarétól FB2, Download Ír úr, avagy búcsú a kabarétól PDF , Download Ír úr, avagy búcsú a kabarétól MOBI, Online Ír úr, avagy búcsú a kabarétól könyvet, ingyenes letöltések Ír úr, avagy búcsú a kabarétól IPhone, Online könyvet Ír úr, avagy búcsú a kabarétól PDF, ingyenes Ír úr, avagy búcsú a kabarétól DJVU, ingyenes letöltések Ír úr, avagy búcsú a kabarétól TXT, letöltések Ír úr, avagy búcsú a kabarétól RTF, Online Ír úr, avagy búcsú a kabarétól FB2 , e-könyvet Ír úr, avagy búcsú a kabarétól letöltések TXT, ingyenes Ír úr, avagy búcsú a kabarétól letöltések könyvet, e-könyvet Ír úr, avagy búcsú a kabarétól download MOBI, letöltések Ír úr, avagy búcsú a kabarétól IPad, olvas Ír úr, avagy búcsú a kabarétól MOBI, olvas Ír úr, avagy búcsú a kabarétól DOC, ingyenes Ír úr, avagy búcsú a kabarétól AWZ, Download e-könyvet Ír úr, avagy búcsú a kabarétól iPad , ingyenes Ír úr, avagy búcsú a kabarétól DJVU, Download Ír úr, avagy búcsú a kabarétól e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ír úr, avagy búcsú a kabarétól DVD, olvas Ír úr, avagy búcsú a kabarétól TXT, Book Ír úr, avagy búcsú a kabarétól letöltések DJVU, Ír úr, avagy búcsú a kabarétól letöltések könyvet ingyenes, Ír úr, avagy búcsú a kabarétól letöltések könyvet pdf ingyenes, Ír úr, avagy búcsú a kabarétól pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ír úr, avagy búcsú a kabarétól pdf ingyenes, Ír úr, avagy búcsú a kabarétól letöltések könyvet epub ingyenes, Ír úr, avagy búcsú a kabarétól ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply