Invictus

Simon Scarrow - Invictus

HISPANIÁT MEGSZÁLLTÁK, DE MÉG NEM HÓDÍTOTTÁK MEG, ÉS TOVÁBBRA IS VESZÉLYES KIHÍVÁST JELENT RÓMA SZÁMÁRA
Kr. u. 54. A római hadsereg katonáinak egyre nagyobb, a Földközi-tengertől az Északi-tengerig, az Atlanti-óceántól a Nílusig kiterjedő birodalom határait kell megvédeniük. Róma könyörtelenül rákényszeríti a leigázott népekre az uralmát, legiói a világ leghatékonyabb és legagresszívabb haderejét alkotják.
Ennek a seregnek két harcedzett veteránja Cato praefectus és Macro centurio, akiket többévi harc után rendelnek vissza Britanniából Rómába.
Csak kevés időt tölthetnek a forrongó, veszélyesen átpolitizált városban: hamarosan útnak kell indulniuk a praetorianus gárdával a lázongó Hispaniába, ahol a római uralommal szembeni ellenszenvet csak tovább fokozza a helyi törzsek közötti keserű versengés. A két régi jó barát és bajtársaik soha nem kerültek még szembe ilyen kihívással – ráadásul olyan földön, amely meghódíthatatlannak tartja magát…

Az Invictus a Sas-sorozat 15. része. Macro és Cato a római politikai elit legmagasabb köreiig terjedő hatalmi harc közepébe kerülve soha nem látott veszélyekkel kénytelen szembenézni.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Invictus ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Invictus ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  349
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  530 gr
  ISBN:
  9789634264446
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2706567 / 1169184
  Series:


  TAGS:
  Online Invictus ebook, könyvet Invictus FB2, Download Invictus PDF , Download Invictus MOBI, Online Invictus könyvet, ingyenes letöltések Invictus IPhone, Online könyvet Invictus PDF, ingyenes Invictus DJVU, ingyenes letöltések Invictus TXT, letöltések Invictus RTF, Online Invictus FB2 , e-könyvet Invictus letöltések TXT, ingyenes Invictus letöltések könyvet, e-könyvet Invictus download MOBI, letöltések Invictus IPad, olvas Invictus MOBI, olvas Invictus DOC, ingyenes Invictus AWZ, Download e-könyvet Invictus iPad , ingyenes Invictus DJVU, Download Invictus e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Invictus DVD, olvas Invictus TXT, Book Invictus letöltések DJVU, Invictus letöltések könyvet ingyenes, Invictus letöltések könyvet pdf ingyenes, Invictus pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Invictus pdf ingyenes, Invictus letöltések könyvet epub ingyenes, Invictus ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply