Intrika és erotika

Nasira Güzelik - Intrika és erotika

Hürrem, aki a leánya, Mihrimah esküvőjén idézi föl két évtized könnyekkel, szenvedéssel, anyai boldogsággal és szenvedélyes szerelemmel kísért történetét, új célt tűz maga elé: kivívja a hárem tiszteletét, és eléri, hogy a palota, sőt az egész világ megbecsülje, és fölnézzen rá. Kemény páncéllal kell fölvérteznie lelkét, hiszen immár nem csupán önmagát kell megvédenie a belső intrikáktól, hanem a gyermekeit is, és őriznie kell Szulejmán szerelmét, akit az asszony rosszakarói újra meg újra kísértésbe hoznak.
Hatice nőül megy a nagyvezírré kinevezetett tehetséges, ámde számító Ibrahimhoz, aki Hürrem ádáz ellensége, ezért rá aligha számíthat többé. Új szövetségest kell hát keresnie. A janicsárlázadás idején Sebold von Pibrach menti meg az álruhás asszony életét a piacon. A Magyarországról elhurcolt férfi egyre fontosabb szerepet tölt be tolmácsként és történetíróként a császári udvarban, s a magyar férfihoz fűződő barátsága révén Hürremnek eszébe jut a Borbálának tett ígérete, hogy megkeresi a kisfiát…
Mindeközben Szulejmán arra készül, hogy az Oszmán Birodalom a területeihez csatoljon, és uralma alá hajtson minden olyan földet, amelyet a Habsburgok és a pápa birtokol. Ehhez először Budának kell behódolnia.A Könyv Magyarul!


Letöltések Intrika és erotika ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Intrika és erotika ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  200
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  220 gr
  ISBN:
  9789633106730
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2641621 / 1150482
  Translator:


  TAGS:
  Online Intrika és erotika ebook, könyvet Intrika és erotika FB2, Download Intrika és erotika PDF , Download Intrika és erotika MOBI, Online Intrika és erotika könyvet, ingyenes letöltések Intrika és erotika IPhone, Online könyvet Intrika és erotika PDF, ingyenes Intrika és erotika DJVU, ingyenes letöltések Intrika és erotika TXT, letöltések Intrika és erotika RTF, Online Intrika és erotika FB2 , e-könyvet Intrika és erotika letöltések TXT, ingyenes Intrika és erotika letöltések könyvet, e-könyvet Intrika és erotika download MOBI, letöltések Intrika és erotika IPad, olvas Intrika és erotika MOBI, olvas Intrika és erotika DOC, ingyenes Intrika és erotika AWZ, Download e-könyvet Intrika és erotika iPad , ingyenes Intrika és erotika DJVU, Download Intrika és erotika e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Intrika és erotika DVD, olvas Intrika és erotika TXT, Book Intrika és erotika letöltések DJVU, Intrika és erotika letöltések könyvet ingyenes, Intrika és erotika letöltések könyvet pdf ingyenes, Intrika és erotika pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Intrika és erotika pdf ingyenes, Intrika és erotika letöltések könyvet epub ingyenes, Intrika és erotika ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply