Integrálszámítás és alkalmazása


A háromrészes Matematikai olvasókönyv köteteinek – Differenciálszámítás és alkalmazása, Integrálszámítás és alkalmazása, Többváltozós függvények differenciál- és integrálszámítása – célja, hogy részletesen kidolgozott példákkal megkönnyítse a főiskolák, egyetemek matematika előadásain megismert anyagrészek elsajátítását. A témakörök definícióinak, tételeinek lényegét szemléltető számos példa e könyvekben olvasható először, s ezek átgondolása nagyban elősegítheti a zárthelyi, kollokviumi és szigorlati feladatok eredményes megoldását.

Dr. Obádovics J. Gyula természettudományi, műszaki doktor, a matematikai tudományok kandidátusa, professor emeritus. A Gödöllői Agrártudományi Egyetem volt tanszékvezető egyetemi tanára, aranygyűrűs oktatója. 25 könyv, 30 egyetemi jegyzet, 56 tudományos publikáció szerzője. A magyarországi számítástechnika-oktatás egyik megteremtője, a mérnökképzésben a korszerű matematikaoktatás bevezetője.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Integrálszámítás és alkalmazása ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Integrálszámítás és alkalmazása ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  416
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  620 gr
  ISBN:
  9789632444093
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2236662 / 1091429  TAGS:
  Online Integrálszámítás és alkalmazása ebook, könyvet Integrálszámítás és alkalmazása FB2, Download Integrálszámítás és alkalmazása PDF , Download Integrálszámítás és alkalmazása MOBI, Online Integrálszámítás és alkalmazása könyvet, ingyenes letöltések Integrálszámítás és alkalmazása IPhone, Online könyvet Integrálszámítás és alkalmazása PDF, ingyenes Integrálszámítás és alkalmazása DJVU, ingyenes letöltések Integrálszámítás és alkalmazása TXT, letöltések Integrálszámítás és alkalmazása RTF, Online Integrálszámítás és alkalmazása FB2 , e-könyvet Integrálszámítás és alkalmazása letöltések TXT, ingyenes Integrálszámítás és alkalmazása letöltések könyvet, e-könyvet Integrálszámítás és alkalmazása download MOBI, letöltések Integrálszámítás és alkalmazása IPad, olvas Integrálszámítás és alkalmazása MOBI, olvas Integrálszámítás és alkalmazása DOC, ingyenes Integrálszámítás és alkalmazása AWZ, Download e-könyvet Integrálszámítás és alkalmazása iPad , ingyenes Integrálszámítás és alkalmazása DJVU, Download Integrálszámítás és alkalmazása e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Integrálszámítás és alkalmazása DVD, olvas Integrálszámítás és alkalmazása TXT, Book Integrálszámítás és alkalmazása letöltések DJVU, Integrálszámítás és alkalmazása letöltések könyvet ingyenes, Integrálszámítás és alkalmazása letöltések könyvet pdf ingyenes, Integrálszámítás és alkalmazása pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Integrálszámítás és alkalmazása pdf ingyenes, Integrálszámítás és alkalmazása letöltések könyvet epub ingyenes, Integrálszámítás és alkalmazása ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply