Informatika 5.


A Nemzeti Tankönyvkiadó új informatika tankönyvcsaládjának az 5. évfolyamos tankönyvéhez kapcsolódó munkafüzet, amely a Nemzeti Alaptanterv 2003. és a Nemzeti Tankönyvkiadó Műhelye kerettanterv alapján készült. A tankönyv azt kívánja bemutatni, hogy hogyan befolyásolhatja a tanulók ismeretszerzését, gondolkodásmódját, a tanulási folyamatot a számítógép. A könyvben a gyermekek társa Robi, a robot és Processzor Professzor, akik végigvezetik őket egy kalandos és információban gazdag úton. Újdonsága a könyvnek, hogy a tanulás tanulásához is segítséget ad, a diákoknak a probléma megoldás előtt végig kell gondolniuk a megoldás útját, módját. A munkafüzet segítséget ad a tankönyvi célkitűzés elérésére. A tankönyvcsaládnak feladatlap valamint tanmenetjavaslat (heti 1 illetve 2 órára), tanári kézikönyv és digitális segédanyag a kiegészítője. A sorozat folytatódik majd a magasabb évfolyamokon is.A Könyv Magyarul!


Letöltések Informatika 5. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Informatika 5. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  48
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  140 gr
  ISBN:
  9789631957471
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2212501 / 1118019  TAGS:
  Online Informatika 5. ebook, könyvet Informatika 5. FB2, Download Informatika 5. PDF , Download Informatika 5. MOBI, Online Informatika 5. könyvet, ingyenes letöltések Informatika 5. IPhone, Online könyvet Informatika 5. PDF, ingyenes Informatika 5. DJVU, ingyenes letöltések Informatika 5. TXT, letöltések Informatika 5. RTF, Online Informatika 5. FB2 , e-könyvet Informatika 5. letöltések TXT, ingyenes Informatika 5. letöltések könyvet, e-könyvet Informatika 5. download MOBI, letöltések Informatika 5. IPad, olvas Informatika 5. MOBI, olvas Informatika 5. DOC, ingyenes Informatika 5. AWZ, Download e-könyvet Informatika 5. iPad , ingyenes Informatika 5. DJVU, Download Informatika 5. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Informatika 5. DVD, olvas Informatika 5. TXT, Book Informatika 5. letöltések DJVU, Informatika 5. letöltések könyvet ingyenes, Informatika 5. letöltések könyvet pdf ingyenes, Informatika 5. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Informatika 5. pdf ingyenes, Informatika 5. letöltések könyvet epub ingyenes, Informatika 5. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply