Információtól a műveltségig 7.


CD-melléklet nélkül – Ismertető: Az informatika tankönyvcsalád tananyagának összeállításakor fontos szempont volt, hogy ne csak a szűk értelemben vett informatikatudást bővítse. A digitális kompetencia mint fő terület fejlesztése mellett kiemelt szerepet kap a többi kompetencia fejlesztése is.
Több fejezetben megtalálhatók szövegértési, -értelmezési feladatok, hiszen egy algoritmus megtervezésekor fontos, hogy a folyamatos szövegből a tanulók képesek legyenek a megoldás szempontjából lényeges információkat kiemelni.
A diákok a szövegszerkesztési feladatok összeállítása közben nyelvtani problémákkal is találkoznak, tehát nemcsak gépelni tanulnak meg, hanem helyesírási hibákat is javítanak, fogalmakat csoportosítanak, illetve válogatnak szét.
A tankönyv a legszélesebb értelemben segíti elő a kompetenciaelvű oktatást, hiszen a feladatok sokrétűségével, más tantárgyakhoz való kapcsolódásával erre minden lehetőséget megad.
Megjelennek benne a logikai, matematikai feladatok különféle változatai, és kiemelt fontosságúak a logikus gondolkodást fejlesztő feladatok.
A feldolgozásra kerülő szövegek tartalmukból adódóan a természettudományos kompetencia fejlesztését, az irodalmi és történelmi ismeretek bővítését hivatottak segíteni.
A könyv és a hozzá tartozó munkafüzet felépítése maximálisan támogatja a hatékony önálló tanulást. – További ismertető/ízelítő: “Belelapozás”.A Könyv Magyarul!


Letöltések Információtól a műveltségig 7. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Információtól a műveltségig 7. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  jó állapotú antikvár könyv
  Kiadó:
  Apáczai Kiadó
  Oldalak száma:
  99
  Kötés:
  papír / puha kötés
  Súly:
  200 gr
  ISBN:
  0589000386050
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  SL#2104247115  TAGS:
  Online Információtól a műveltségig 7. ebook, könyvet Információtól a műveltségig 7. FB2, Download Információtól a műveltségig 7. PDF , Download Információtól a műveltségig 7. MOBI, Online Információtól a műveltségig 7. könyvet, ingyenes letöltések Információtól a műveltségig 7. IPhone, Online könyvet Információtól a műveltségig 7. PDF, ingyenes Információtól a műveltségig 7. DJVU, ingyenes letöltések Információtól a műveltségig 7. TXT, letöltések Információtól a műveltségig 7. RTF, Online Információtól a műveltségig 7. FB2 , e-könyvet Információtól a műveltségig 7. letöltések TXT, ingyenes Információtól a műveltségig 7. letöltések könyvet, e-könyvet Információtól a műveltségig 7. download MOBI, letöltések Információtól a műveltségig 7. IPad, olvas Információtól a műveltségig 7. MOBI, olvas Információtól a műveltségig 7. DOC, ingyenes Információtól a műveltségig 7. AWZ, Download e-könyvet Információtól a műveltségig 7. iPad , ingyenes Információtól a műveltségig 7. DJVU, Download Információtól a műveltségig 7. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Információtól a műveltségig 7. DVD, olvas Információtól a műveltségig 7. TXT, Book Információtól a műveltségig 7. letöltések DJVU, Információtól a műveltségig 7. letöltések könyvet ingyenes, Információtól a műveltségig 7. letöltések könyvet pdf ingyenes, Információtól a műveltségig 7. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Információtól a műveltségig 7. pdf ingyenes, Információtól a műveltségig 7. letöltések könyvet epub ingyenes, Információtól a műveltségig 7. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply