Infografika

Martin Toseland - Simon Toseland - Infografika

A világ legerősebb paprikái – Fiatalon elhunyt rock sztárok – Bliccelő diplomaták – A világ legdrágább esküvői – A legerősebben harapó állatok – Unatkozó országok rangsora – A diktátorok frizurája – Szoknyahossz-index

Ez az egyszerre tartalmas, tanulságos és szórakoztató könyv ehhez hasonló témák és kérdések sokaságával bizonyítja, hogy meg kell tanulnunk más szemmel nézni a világot.
Az infografika ősi és egyszersmind modern fogalom: a szemléltetés művészetét jelenti, az adatok, az "információ" és a képi megjelenítés, a "grafika" összeolvadásából született. Láthatóvá és könnyen érthetővé teszi azokat a sokszor bonyolult vagy éppenséggel könnyed, meghökkentő vagy vicces tartalmakat, melyeket adatok hordoznak, de értelmük, lényegük, a bennük rejlő összefüggések láthatatlanok maradnak mindaddig, amíg képi formában meg nem pillantjuk őket.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Infografika ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Infografika ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  208
  Cover:
  FLEXIBILIS KARTON
  Weight:
  368 gr
  ISBN:
  9789631361087
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2235143 / 1089821
  Translator:


  TAGS:
  Online Infografika ebook, könyvet Infografika FB2, Download Infografika PDF , Download Infografika MOBI, Online Infografika könyvet, ingyenes letöltések Infografika IPhone, Online könyvet Infografika PDF, ingyenes Infografika DJVU, ingyenes letöltések Infografika TXT, letöltések Infografika RTF, Online Infografika FB2 , e-könyvet Infografika letöltések TXT, ingyenes Infografika letöltések könyvet, e-könyvet Infografika download MOBI, letöltések Infografika IPad, olvas Infografika MOBI, olvas Infografika DOC, ingyenes Infografika AWZ, Download e-könyvet Infografika iPad , ingyenes Infografika DJVU, Download Infografika e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Infografika DVD, olvas Infografika TXT, Book Infografika letöltések DJVU, Infografika letöltések könyvet ingyenes, Infografika letöltések könyvet pdf ingyenes, Infografika pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Infografika pdf ingyenes, Infografika letöltések könyvet epub ingyenes, Infografika ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply