Imagináció a filozófiában

Bognár László (Szerk.) - Fehér M. István (Szerk.) - Kiss Andrea Laura (Szerk.) - Lengyel Zsuzsánna (Szerk.) - Imagináció a filozófiában

Jelen kötet anyaga annak a két napos budapesti konferenciának az előadásai köré szerveződik, amely az MTA-ELTE Hermeneutika Kutatócsoport kezdeményezésére 2015. május 21-22-én Imagináció a filozófiában – hermeneutikai, fenomenológiai, vallásfilozófiai megközelítések címmel az ELTE BTK Filozófiai Intézetében került megrendezésre.

A kötet összeállításánál két szempontot tartottunk szem előtt. Egyrészt bevezető jellegű áttekintést szerettünk volna nyújtani ebbe a manapság ismét sok figyelem övezte témakörbe, másrészt arra törekedtünk, hogy e bemutatás tükrözze az elmúlt évek kutatási tendenciáit, a bennük kibontakozó új perspektívákat. A kötetben olvasható írások spektruma, ennek megfelelően, tematikailag tág teret ölel fel, különböző diszciplínákat érint, eltérő megközelítéseket jelenít meg, amelyek e téma filozófiatörténeti vizsgálatán túl kiterjednek egyebek mellett a hermeneutikai, fenomenológiai, kultúratudományi, művészetfilozófiai, valláspszichológiai, társadalomelméleti és pszichoanalitikus kutatások kérdésfeltevéseire is. A Hermeneutika Kutatócsoport munkája keretében ezúttal e témához kapcsolódó kutatók és oktatók munkáiból szerkesztett összeállítást adunk közre. Kötetünket azzal a meggondolással bocsáthatjuk útjára, mely szerint e sokféleségből nem utolsósorban az is kiviláglik, hogy sok minden mellett a képzelőerőtől bizonyára nem független az sem, ahogy a különböző szerzők magának a képzelőerőnek a problémáját időről időre körvonalazzák – a képzelőerő mintegy visszahat arra az elméleti keretre, amelyben önmaga konstituálódik.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Imagináció a filozófiában ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Imagináció a filozófiában ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  394
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  ISBN:
  9789634142560
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2698603 / 1165487
  Sorozat:  TAGS:
  Online Imagináció a filozófiában ebook, könyvet Imagináció a filozófiában FB2, Download Imagináció a filozófiában PDF , Download Imagináció a filozófiában MOBI, Online Imagináció a filozófiában könyvet, ingyenes letöltések Imagináció a filozófiában IPhone, Online könyvet Imagináció a filozófiában PDF, ingyenes Imagináció a filozófiában DJVU, ingyenes letöltések Imagináció a filozófiában TXT, letöltések Imagináció a filozófiában RTF, Online Imagináció a filozófiában FB2 , e-könyvet Imagináció a filozófiában letöltések TXT, ingyenes Imagináció a filozófiában letöltések könyvet, e-könyvet Imagináció a filozófiában download MOBI, letöltések Imagináció a filozófiában IPad, olvas Imagináció a filozófiában MOBI, olvas Imagináció a filozófiában DOC, ingyenes Imagináció a filozófiában AWZ, Download e-könyvet Imagináció a filozófiában iPad , ingyenes Imagináció a filozófiában DJVU, Download Imagináció a filozófiában e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Imagináció a filozófiában DVD, olvas Imagináció a filozófiában TXT, Book Imagináció a filozófiában letöltések DJVU, Imagináció a filozófiában letöltések könyvet ingyenes, Imagináció a filozófiában letöltések könyvet pdf ingyenes, Imagináció a filozófiában pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Imagináció a filozófiában pdf ingyenes, Imagináció a filozófiában letöltések könyvet epub ingyenes, Imagináció a filozófiában ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply