Ilka vára

 - Ilka vára

Hol lelhető fel a szótalan víz? Igézés ellen királylányoknak, hiszen csak az lehet hatásos. Természetesen az Óperenciás-tengernél, ahol az ég a földdel dörzsölődik össze. Ám a dolgok nem ilyen egyszerűek, még a mesében sem. Kell hozzá egy kis iszap és tizenkilenc egymás mellett álló fűzfáról való gallyak, egyebekről nem is beszélve. PI., hogyan lesz a hallgatásból arany. Miért potyognak cigány gyerekek az égből, ha egyszer a gólya hozza őket is? És hol van az a hely, ahol a hétfejű sárkány fél a vihartól? Vagy tűzokádás helyett felcsap tűzoltónak a faluban. Hol hall nagyot a táltosanyó? Hol nem szeret mosakodni a legkisebbik démon? Hát ahol pálinkás szép jó napot kívánnak egymásnak az emberek. Hol, vagyis hol nem, valahol a Csallóközben, vagy épp Mátyusföldön. Legalábbis Fellinger Károly élvezetes mese könyve szerint. Egytől kilencvenkilenc éves korig szeretettel ajánlom az Olvasóknak! Hiszen azt is megtudhatják belőle, miért értékes az aranykukac, és miért kell a nyulat vagy a boszorkányt megpatkolni. Jó szórakozást!
Jász Attila – Csende Toll, költő, szerkesztő, esszéíróA Könyv Magyarul!


Letöltések Ilka vára ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ilka vára ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  159
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  750 gr
  ISBN:
  9788097216429
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2684858 / 1158939
  Revised by:


  TAGS:
  Online Ilka vára ebook, könyvet Ilka vára FB2, Download Ilka vára PDF , Download Ilka vára MOBI, Online Ilka vára könyvet, ingyenes letöltések Ilka vára IPhone, Online könyvet Ilka vára PDF, ingyenes Ilka vára DJVU, ingyenes letöltések Ilka vára TXT, letöltések Ilka vára RTF, Online Ilka vára FB2 , e-könyvet Ilka vára letöltések TXT, ingyenes Ilka vára letöltések könyvet, e-könyvet Ilka vára download MOBI, letöltések Ilka vára IPad, olvas Ilka vára MOBI, olvas Ilka vára DOC, ingyenes Ilka vára AWZ, Download e-könyvet Ilka vára iPad , ingyenes Ilka vára DJVU, Download Ilka vára e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ilka vára DVD, olvas Ilka vára TXT, Book Ilka vára letöltések DJVU, Ilka vára letöltések könyvet ingyenes, Ilka vára letöltések könyvet pdf ingyenes, Ilka vára pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ilka vára pdf ingyenes, Ilka vára letöltések könyvet epub ingyenes, Ilka vára ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply