Ikonok – Puhatáblás


Minden megváltozott A Napon. Azon A Napon, amikor az Ikon megjelent Los Angelesben. Azon a napon, amikor az áram megszűnt. Azon a napon, amikor Dol családja holtan esett össze. Azon a napon, amikor a Föld elveszített egy háborút, amelyről azt sem tudta, hogy már vívja.
Azóta Dol egyszerű életet élt vidéken túlélőtársával, Roval együtt, biztonságban az Ikon árnyékától és rémisztő hatalmától. Elrejtőzve az egyetlen igazság elől, amelyet nem kerülhet el.
Ők valamiképpen mások. Ők túlélték. De miért?
Amikor a kormány felfedezi a titkukat, arra kényszerítik őket, hogy fogságban csatlakozzanak a bátortalan Timahoz és a karizmatikus Lucashoz. Ikon Gyermekeknek hívják őket, és csak ők négyen vannak az összes ember között a Földön, akikre nem hat az Ikonok ereje. Miközben Roval szeretne törődni és Lucas irányába érzései is kezdenek kialakulni, a múlt és a jövő között őrlődve Dol szíve még soha nem látott módon sebezhetővé vált. Ahogy a feszültség egyre nő, az Ikon Gyermekek felfedezik, hogy az érzéseik, amelyekről mindig azt gondolták, hogy a legnagyobb gyengeségük, talán a legnagyobb erősségük lesz.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Ikonok – Puhatáblás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ikonok – Puhatáblás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  408
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  470 gr
  ISBN:
  9789633738771
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2582597 / 1141304
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Ikonok – Puhatáblás ebook, könyvet Ikonok – Puhatáblás FB2, Download Ikonok – Puhatáblás PDF , Download Ikonok – Puhatáblás MOBI, Online Ikonok – Puhatáblás könyvet, ingyenes letöltések Ikonok – Puhatáblás IPhone, Online könyvet Ikonok – Puhatáblás PDF, ingyenes Ikonok – Puhatáblás DJVU, ingyenes letöltések Ikonok – Puhatáblás TXT, letöltések Ikonok – Puhatáblás RTF, Online Ikonok – Puhatáblás FB2 , e-könyvet Ikonok – Puhatáblás letöltések TXT, ingyenes Ikonok – Puhatáblás letöltések könyvet, e-könyvet Ikonok – Puhatáblás download MOBI, letöltések Ikonok – Puhatáblás IPad, olvas Ikonok – Puhatáblás MOBI, olvas Ikonok – Puhatáblás DOC, ingyenes Ikonok – Puhatáblás AWZ, Download e-könyvet Ikonok – Puhatáblás iPad , ingyenes Ikonok – Puhatáblás DJVU, Download Ikonok – Puhatáblás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ikonok – Puhatáblás DVD, olvas Ikonok – Puhatáblás TXT, Book Ikonok – Puhatáblás letöltések DJVU, Ikonok – Puhatáblás letöltések könyvet ingyenes, Ikonok – Puhatáblás letöltések könyvet pdf ingyenes, Ikonok – Puhatáblás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ikonok – Puhatáblás pdf ingyenes, Ikonok – Puhatáblás letöltések könyvet epub ingyenes, Ikonok – Puhatáblás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply